zondag 24 oktober 2010

Stap per stap

Ze zat te wachten op de stijle trap tot hij naar boven kwam.

Ze had het licht uitgelaten en was muisstil. Hij werd daar zenuwachtig van. Hij duwde de deur open en riep haar naam, maar ze reageerde niet. Hij moest zenuwachtig lachen en ze moest zich ook beheersen. Ze hoorde hem naar boven komen en stak haar armen uit. Hij schrok, maar herstelde zich snel.

Ze nam zijn gezicht en trok dat naar zich toe. Ze begon hem te kussen zoals ze dat al lang niet meer had gedaan. Hij kreunde en ze trok zijn t shirt over zijn hoofd. Ze liet haar handen over zijn rug gaan en trok haar eigen blouse uit en haar BH om geen tijd te verspelen aan zijn zenuwachtig gepruts.

Ze leunde achterover op de bovenste tree waar ze zat en hij vond de weg naar haar borsten, daalde af naar haar buik en kwam het volgende obstakel tegen, haar slipje. Hij begon haar slipje uit te trekken en ze besloot hem alweer even te helpen. Hij begroef zijn neus tussen haar lippen en begon haar te likken. Ze schoot in de lach en zei tegen hem dat hij haar naar het bed moest dragen.

Dat kostte hem enige moeite en ze vroeg zich af of dat aan haar gewicht lag of aan zijn kracht.

Ze voelde zijn stijve pik tegen haar been duwen en realiseerde zich dat hij te opgewonden was om er een lang seksspel van te maken.
Ze sloeg haar benen rond zijn lichaam, nam zijn pik vast en begeleidde deze naar haar kutje die zeer zwaar ondergewaardeerd werd.

Ze voelde dat hij zijn opwinding amper te baas kon en vond dat best leuk om te merken dat ze hem nog steeds zo in vervoering kon brengen. Ze bracht haar mond naar zijn oor en begon iets luider te ademen.
Dit hitste hem zo op dat hij naar best vermogen zijn pik in haar kutje ramde zodat zijzelf haar handen rond zijn billen klemde om niet uit het ritme te gaan.

Hij begon haar naam te hijgen en te kreunen. Ze opende haar ogen, keek naar hem en realiseerde zich dat , wanneer hij was klaargekomen haar zou vragen zichzelf te bevredigen met haar vibrator.

Ze vervloekte zichzelf dat ze hem daarin had betrokken en hem zo lui had gemaakt.

Hij was intussen klaargekomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten