dinsdag 27 december 2011

Grenzen aftasten

Toen ze hem vroeg om hem een klets te geven, gaf hij haar er op slag 3. Het feit dat hij dit deed zonder tegenpruttelen en aarzeling toonde aan haar, dat hij bereid was om zijn grenzen die hij kende te verleggen.

Ze kuste hem en beet in zijn schouder, hard. Hij hoorde een kreun van pijn, maar hij hield haar niet tegen. Ze ging met haar tong naar zijn tepel en trok een nat spoor over zijn slanke gespierde buik. Hij huiverde even voelde ze.
Ze duwde met haar elleboog zijn benen uit elkaar en beet zachtjes in zijn lies. Vervolgens ging ze met het puntje van haar tong langs zijn ballen en van de onderkant van zijn lul naar de top die zijn naar binnen zoog.
Haar haren hingen in de weg en ze maakte met haar handen een staart, nam zijn hand en klemde dat rond haar haar om hem duidelijk te maken dat hij alvast haar haar moest tegenhouden, kon kijken en haar kon begeleiden als hij dat wou.

Ze begon hem af te trekken en intussen likte en sloeg ze met haar tong op zijn eikel.

Ze kroop op hem en ging op zijn gezicht zitten en zei hem zijn tond uit te steken. Ze begon met haar heupen te bewegen en hield haar lipjes open en manouvreerde haar klitje tegen zijn tond tot ze voelde dat er een orgasme aankwam. Ze wou niet komen en gleed met haar lichaam naar achter, haar natte poes over zijn buik glijdend.

Met zijn eikel gleed ze een paar keer over haar klitje voor ze haar heupen kromde en over zijn lul schoof.

Ze bedacht zich dat hij een zich uitstekend kon beheersen.

Ze zette haar 2 voeten over zijn benen en begon zijn lul af te rijden, ze voelde hem uit haar schuiven en diep er weer in, ze voelde dat hij dit niet lang zou volhouden en duwde haar voeten vervolgens onder zijn billen en haar poes helemaal over zijn lul dat ze zijn buik voelde.
Ze bukte zich voorover dat ze met haar gezicht in zijn nek lag en duwde met haar ellboog tegen zijn arm zodat deze naar haar billen schoof.
Hij pakte haar billen stevig vast, maar dat was niet hetgeen ze in gedachten had en ze nam zijn hand en duwde het iets dieper in haar billen.

Hij begreep haar en ging aarzelend naar haar kontgaatje. Ze stak haar billen naar achter om het hem makkelijk te maken en hij kreunde.
Ze voelde zijn vinger naar binnen glijden en begon te kronkelen van plezier.

Ze begon hem af te rijden en ze voelde dat dit nieuw voor hem was en dat hij zeer snel zou gaan komen. Ze versnelde haar bewegingen voelde zijn lul diep in haar bewegen en zijn vinger op hetzelfde ritme als haar bewegingen en een heerlijk orgasme rolde uit haar lichaam en ze kon het niet laten om luid te kreunen van plezier waarop ze voelde dat hij ook explodeerde in haar.

1 opmerking:

  1. 69berten69@gmail.com1 januari 2012 om 22:56

    nice !!!
    dat al uw wensen voor dit jaar moge uitkomen !

    BeantwoordenVerwijderen