dinsdag 12 juli 2011

Een eerste stap

Ze gingennaar een optreden kijken en zagen enkele bekenden, maar ze besloot zich er weinig van aan te trekken.

Ze keken vanop de achtergrond naar het optreden terwijl ze elkaar omarmden en elkaar af en toe kusten.
Toen hij even verdween kwam er iemand aan haar vragen of haar man nu niet veranderd was, waarop ze zjn vraag beantwoorde met de volgende vraag 'Jouw vrouw kleurt haar haar niet en toch zie ik haar haarkleur af en toe veranderen'. Hij schoot in de lach en zei dat ze maar 1x leefde.

Toen ze na het optreden in de wagen stapten om naar huis te rijden hielden ze na een tijdje halt tussen enkele geparkeerde wagens en kusten elkaar. Het kussen werd al gauw heviger en ze verhuisden naar de achterbank.
Hij kuste haar in haar hals en het was zo lang geleden dat ze dat gevoeld had dat er een siddering door haar hele lichaam ging. Haar hele lichaam stond onmiddellijk in brand. Zijn gekreun wond haar ontzetend op.
Het duurde niet lang voor hij haar slipje opzij trok en ze op zijn harde pik ging zitten. Ze vergat even waar ze was en het duurde maar enkele seconden voor ze klaarkwam. Toen ze haar ogen opendeed zag ze dat er in de straat geen enkele wagen meer stond.
Ze bleef op zijn schoot zitten en ze fluisterden elkaar vanalles toe.
Ze deed de deur open van de wagen op uit te stappen, toen er een auto achter hen kwam staan, lichten uitdeed en de motor liet draaien.
Maar met 1 been uit de wagen te zetten en hem nog steeds in haar te voelen, begonnen ze haar heupen terug te bewegen, waarbij ze zich weinig aantrok van de wagen achter haar.
Ze kwam gauw tot een 2de orgasme, en ze stapte uit, trok haar kleren goed terwijl ze bleef kijken naar de mensen in de wagen achter haar die hun lichten terug aanstaken en doorreden.

Ze voelde zich voor het eerst in een lange tijd goed. Ze had schrik gekregen dat al de problemen in de slaapkamer aan haar lagen, maar besefte nu, hoewel ze haar aandeel wel zou hebben, hij het leeuwendeel mocht dragen.

Ze reden naar de parking, waar ze afscheid namen en elk naar hun thuis reden.

1 opmerking:

  1. heftig...word er zelfs op dit ontieglijk vroeg uur "warm" van...geniet ervan !

    BeantwoordenVerwijderen