donderdag 23 september 2010

Kijken mag, aankomen niet

Ze streelde zijn arm, ze ging met haar hand over zijn schouder en sloot haar ogen om de contouren op te slagen in haar geheugen. Ze ging vervolgens met haar handen tussen zijn schouderbladen, legde haar hand volledig plat en liet deze naar beneden glijden, naar zijn billen.
Ze streelde zijn bovenbeen, passeerde zijn lies, zijn borstkas en ze omvatte zijn gezicht.
Ze bekeek hem en leunde voorover om hem te kussen.

Ze ging met haar tong langs zijn lippen en hij opende zijn mond. Ze streelde zijn tong met de hare en duwde haar bovenlichaam tegen het zijne. Ze wilde dat hij haar verlangen naar hem voelde en opmerkte. Ze was er zeker van dat hij dat wel degelijk deed, maar dat hij er niet onmiddellijk wilde op ingaan.

Ze knoopte haar hemd los, terwijl ze naar hem keek en liet het over haar schouders glijden de grond op, ze ritste haar rok los en liet deze langs haar benen op de grond vallen. Ze droeg nu nog enkel haar slipje, bh en hoge hakken. Ze ging naar hem en knoopte zijn hemd los, schoof het over zijn schouders en legde het op de nachttafel, ze deed zijn riem open, trok zijn knoppen van zijn jeans los en ging met haar handen over zijn billen ondertussen zijn broek en short meenemend.

Alweer ging ze met haar lippen naar zijn gezicht om vervolgens zijn hals te zoenen en te likken op zijn schouder. Ze maakte haar bh los en trok haar slipje uit. Ze ging op hem zitten en likte zijn tepel slechts één keer.
Ze voelde dat zijn penis snoeihard was. Ze ging met haar nat blinkende kutlipjes over zijn penis die uit zichzelf de inkom naar haar grotje vond zonder enige begeleiding.

Ze bewoog zich zeer langzaam over zijn penis en sloot haar ogen opnieuw om dit gevoel te bewaren. Ze voelde hoe zijn penis haar vulde en besloot dat dit zowat het lekkerste gevoel was dat je als vrouw kon ervaren. Ze leunde voorover zodat haar borsten zijn stevige borst raakten en begon ritmisch te draaien met haar bekken, haar klitje masserend.

Ze hoorde zijn ademhaling luider gaan en voelde zelf een bekende prikkeling in haar klitje. Ze ging sneller, want ze had geen zin om uit te stellen wat er kon en ging gebeuren.

Ze voelde haar kutspieren opspannen en versnelde haar ritme om intens en lekker klaar te komen. ze ging rechter zitten om hem helemaal te voelen en hoorde dat er een kreun ontsnapte uit haar mond. Ze plaatste haar hand op zijn borst om hem helemaal naar beneden te duwen en om hem beter te voelen in haar.
Ze voelde de golven van genot door haar lichaam trekken en ze voelde hoe zijn penis opzwol in haar kutje om vervolgens zijn zaad in haar te spuiten.

Ze vertraagde haar ritme om langzaam te stoppen, terwijl haar lichaam nog aan het natrekken was van het gnot dat ze net had ervaren.

Ze stelde zichzelf de vraag als hij niet gesproken had en haar niet aangeraakt had, of het dan nog steeds bedrog was?
Misschien was dat de oplossing die in het toekomstige verschiet lag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten