dinsdag 27 april 2010

Het lichaam is de meester

Ze lag in zijn armen. Sterke armen die haar vasthielden, ze streelde hem onbewust. Hij gaf haar en en toe een kus en eigenlijk verbaasde dat haar, want dat stond hem niet. Ze had hem hierin verkeerd ingeschat. Ze dacht alleen aan de moment die gepasseerd was en was in afwachting van de volgende moment.

Hij vroeg haar of ze haar orgasmes faket. Ze viel bijna van verbazing uit haar bed, maar liet dat niet merken. Natuurlijk deed ze dat niet, als ze niet klaarkomt, dan komt ze niet klaar. Hoe belachelijk is het niet om te liggen puffen en hijgen en kreunen als het komedie is. Ze antwoordde dat ze dat niet deed.

Hij beet in haar schouder en ze draaide zich om, ze wou meer hebben van hem. Hij schoof haar lichaam onder hem en weer voelde ze een tevreden spinnend gevoel in haarzelf als ze zijn kracht voelde. Ze ging met haar handen over zijn rug, verkennend, ze wou elk stukje van hem even gevoeld hebben en het opslagen in haar hoofd. Hij beet in haar tepel, telkens een beetje harder en ze genoot. Hij wist wat hij deed, dit was geen man die geen ervaring had.
Ze kreunde, ze wou dat hij harder beet, ze wou dat hij haar borsten greep en likte.
Ze liet haar vingers over zijn billen gaan en duwde haar heupen tegen hem. Ze wou hem voelen in haar en snel, ze was nat, ze was geil, ze wou nog een orgasme en ze wou zijn pik in haar voelen die haar ramde zoals hij reeds had laten zien en er zeer bedreven in was.

Hij gleed naar de onderkant van het bed en likte haar kletsnatte poes, maar ze wou hem voelen, ze wou niet dat hij haar likte, ze wou enkel zijn dikke pik in haar voelen en snel. Ze kreunde dat ze hem wou, ze wou nog meer hebben. Hij ging op haar liggen en ramde in één snelle beweging zijn pik in haar, ze voelde dat ze zeer snel een hoogtepunt zou hebben en ze duwde haar heupen tegen de zijne.
Ze keek naar hem omdat ze merkte dat hij naar haar keek. Was het onderzoekend, vroeg ze zich even af, eigenlijk vind ze het niet leuk om aangekeken te worden, maar op dat ogenblik kon het haar niet interesseren. Dit was de leukste en beste seks in tijden.

Ze voelde vanuit haar haarwortels en haar tenen het bekende gevoel dat haar overmeesterde en een kreun ontsnapte aan haar lippen, ze werd gevuld met een warmte die door haar lichaam ging en voelde dat haar lichaam begon te trekken. Ze vond het vervelend dat ze kleine spasmes had, maar ze kon ze ook niet wegsteken.
Haar lichaam was haar meester.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten