donderdag 22 april 2010

Koude nachten - warm bed

Ze opende de deur en hij kwam binnen, hij had een blik die ze niet kon thuisbrengen. Hij was niet geil, hoewel ze beiden in die staat waren, hij was niet wanhopig noch guitig. Ze kende hem niet genoeg om zijn gezicht te kunnen lezen.

Hij kuste haar 3x zacht op de lippen, hongerig maar terughoudend. Ze lachten naar elkaar en wandelden naar het bed. Een explosie van handelingen stak af, voelen, knijpen, kussen, lachen. Ze was al enkele uren geil en haar gedachten hadden naar hem afgewaald en het was net of hij het aangevoeld had. Ze vervloekte zichzelf dat ze zich niet een mooie landingsbaan geschoren had, maar die week besloten had het lekker vol krulletjes te laten staan.
Hij zwierde haar op het bed met en kracht die ze zelden gevoeld had en die haar onmiddellijk in vervoering bracht.
Hij deed heel behendig haar BH los en hoe haar slipje haar benen verliet, kon ze zich al niet meer herinneren.

Als ze er vandaag aan terugdenkt, denkt ze dat hij nog zowat al zijn kleren aanhad toen hij zijn vingers in haar kletsnatte poes stak, maar helder is het niet meer.
Niet omdat ze teveel gedronken had, ze was zeer nuchter en zich zeer bewust van wat ze deed.
Hij deed haar aan als een zeer ervaren man, die al veel geoefend had met verscheidene vrouwen, maar daar wou ze niet aan denken, ze wou enkel genieten van hem.
Ze wist niet goed hoe hij het deed, maar hij gaf haar een gevoel dat ze nog maar zelden had gevoeld en tegen haar normale doen in begon ze te kreunen en te smeken.

Iets wat hij met de glimlach weigerde, ze wou hem voelen en raakte gefrustreerd, ze was kletsnat en wou hem voelen. Hij zat op zijn knieeƫn naast het bed en ze schoof naast hem en kreeg hem op het bed. Ze wou hem proeven en moest zich inhouden om hem niet op te eten alsof ze uitgehongerd was.

Hij nam haar vast en draaide haar op haar buik, hij stootte zijn lekkere penis in haar poes en ze kwam explosief klaar zonder dat hij enige moeite had moeten doen. Ze was verbaasd over zichzelf, want klaarkomen als ze langs achter werd genomen overkwam haar zelden en al zeker als ze haar clitje zelf niet beroerde.

...

To be continued ( ze is nog vele malen gekomen, maar geniet er liever nog even alleen van)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten