vrijdag 14 mei 2010

Not the place to be

Ze ging geregeld iets in dezelfde bar drinken. Ze hield van de ongedwongen sfeer, de mensen, de muziek. Ze kwam er al een aantal jaren. Hoe het gegroeid was kon ze zich niet herinneren. Maar ze had er uren alleen doorgebracht en soms met vrienden. Ze arriveerde soms als eerste rond 21 uur en vertrok als laatste rond 4 uur.

Ze was al een tijdje weer alleen en ze wist dat hij gek was van haar. Niet op de romantische 'ik wil jou in mijn leven' manier, maar op de 'Ik wil seks met jou in mijn leven' manier. Ze hadden al seks gehad. Hij vond het geweldig, zij vond dat ze beter verdiende, maar hij intrigeerde haar wel. Zijn manier van doen tegen haar dan vooraal. Ze was het gewoon dat de mannen haar smeekten en bedelden om haar aandacht. Hij kon ervoor zorgen dat ze iets aandeed omdat hij er misschien iets over zou zeggen. Hij zag haar graag in haar werkkleren sinds ze er één keer was binnengevallen na een vergadering.

Ze stond aan de toog in de bar te praten met een vriendin en er was veel volk. Een vriend passeerde en vroeg haar hoe het met haar was. Ze antwoordde enthousiast dat alles goed was, hoewel ze zich niet zo voelde. Hij had een vrouw en 2 kinderen en slaagde er toch in, om haar billen blauw te knijpen met het passeren. Ze vroeg zich af of alle mannen zo waren.

Ze zag haar seks partner in crime. Hij was zoals wel meer gebeurde omgeven door meisjes en vrouwen die een stukje van zijn aandacht wilden. Hij negeerde haar nadat hij hallo had gezegd en ze had er een hekel aan. Maar ze besloot om dat zeker niet aan hem te laten merken.

Ze ging naar toilet en terwijl ze aan het plassen was dacht ze eraan om naar huis te gaan. Waar was ze toch mee bezig in haar leven. Ze zou beter in haar zetel zitten en een boek lezen. Ze opende de toiletdeur en hij stond ervoor. Hij nam haar vast en duwde zijn lippen op de hare. Hij opende razendsnel een toiletdeur en duwde haar naar binnen.

Ze voelde zich overweldigd en tegelijk blij dat ze zich realiseerde dat hij haar toch in het oog hield. Ze kuste hem terug. Hij trok haar blouse open en was ruw met haar borsten. Hij fluisterde dat hij haar had gemist en haar wou voelen. Zijn vingers hadden de weg al gevonden naar haar intussen natte poes. Hij nam haar hand en legde die op zijn pik. Ze realiseerde zich dat ze wel genoot van zijn beetje gekromde dikke luk.

Hij draaide haar om in de kleine stink wc en stak zijn pik in haar. Hij begon te pompen, te kreunen, en zij voelde, ze ervaarde enkel. Ze wist dat er voor haar niets zou inzitten en toch genoot ze.
Hij kwam met een laatste ruwe stoot klaar draaide haar om en stak zijn tong in haar mond. "Mijn nummer is bijna afgelopen, ik moet een andere plaat opleggen. Ik zie je later, blijf op me wachten dan gaan we samen naar huis." eiste hij van haar.

Ze trok haar kleren goed nadat hij verdwenen was, ging haar handen wassen, liep de bar binnen, nam haar jas en vertrok naar huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten