zondag 2 mei 2010

Waar het hoofd is

Ze betrapte zich erop de ze mijmerde en probeerde hiermee te stoppen. Waarom deed ze zoiets?
Ze droomde alleen maar van hem, da was al enige tijd zo, maar ze sliep lekker en vroeg ze af of haar dromen een realistsch vervolg zouden krijgen.
Ze deed loom en oog open en zag dat het al erg licht was. Ze sloot haar oog terug voor een nog niet bepaalde tijd. De avond ervoor was ze gaan dansen en hadden haar gedachen er niet bij geweest. Ze voelde een lichte prikkeling tussen haar benen en concentreerde zich erop.
Haar man was zachjes haar lipjes aan het masseren en ze besloot zich er aan over te geven, zonder hem daar iets van te laten merken. Hoe langer ze wachtte met reageren, hoe langer hij het zou vol houden. Ze concentreerde zich op de vingers van haar man die een beetje onzeker waren. Ze weigerde hem te corrigeren en liet het aan hem om de juiste knopjes te vinden.
Na een tijdje had hij het juiste ritme te pakken en zwollen haar lipjes op van de zin die ze kreeg. Ze kon het niet laten en haar lichaam reageerde op het fijne gevoel tussen haar benen. Hij merkte het en voerde het tempo een beetje op. Ze draaide zich op haar zij en hij duwde zijn borst tegen haar rug, daarop draaide ze haar lichaam op het zijne. dit was een van haar favoriete standjes waar ze ontzettend van kon genieten. In deze positie was lengte wel degelijk van enig belang bedacht ze zich.
Zijn vingers zaten perfect tussen haar lipjes en op haar genotsknobbeltjes en ze voelde haar lichaam van binnenuit trekken. Ze begon haar bekken te bewegen want ze wou een orgasme en kon zich haar laatste moeilijk herinneren. Het dateerde van ergens voor haar trip naar het buitenland en ze was enkele dagen reeds gefrustreerd en voelde dat die frustratie klaar was om uit te breken.
Hij hield haar buik vast met een hand omdat ze steeds woester haar bekken op en neer bewoog en vocht sijpelde uit haar poes gemengd met speeksel van haar man. Hij kreunde en ze wist dat ze zich moest haasten. Ze ontspande haar lichaam, maakte haar geest leeg en gaf zich over aan alle sensaties die haar lichaam ervaarden.
Haar mond opende zich en een kreun ontsnapte aan haar lippen, ze voelde intense golven van genot door haar lichaam razen en kwam lekker klaar. Het was een kort maar krachtig orgasme.
Haar man die nog niet gekomen was draaide haar om zodat ze op haar rug kwam te liggen en stak zin harde pik terug in haar poes die zeiknat was.
Hij greep haar billen vast zodat hij diep in haar zat en pompte vervolgens al zijn zaad in haar.

1 opmerking:

  1. Leuke fantasiekes, zeer realistisch trouwens ook :-p

    Keep on writing

    Virtuous

    BeantwoordenVerwijderen