woensdag 18 november 2009

Beginneling

Hij was een beginneling, hij was zenuwachtig, zij wist niet meer goed hoe dat voelde, dat soort zenuwen.
Ze kuste hem intens, net zoals ze al 2 uur deed, hij had het eindelijk gedurfd om met trillende hand naar haar borst te gaan en eraan te voelen, net of hij zich moest verzekeren of deze wel echt was.
Zijn echter was hongerig, het was al even geleden dat ze seks had gehad met een man en niet met een vibrator en haar geduld liep ten einde.
Ze legde haar hand op zijn jeans en voelde door de broek heen zijn pik kloppen van verlangen naar bevrijding. Zij was maar al te graag Jeanne d'Arc van deze genotstaaf.
Ze maakte zijn broek los en bevrijdde zijn liefdesslaaf, al wist hij dat zelf nog niet goed. Ze checkte even, niet al te groot, maar ook niet te klein, hij had een beetje een conische vorm, dat was redelijk nieuw, maar het was niet overdreven.
Ze besloot maar eens te proeven of hij voorbreid was op hun interactie.

Ze bukte zicht en sloot haar lippen om zijn pik, hij schrok, voelde ze aan zijn lichaam, was deze behandeling niet gewoon. Ze besloot toch verder te doen, hij was effectief voorbereid en rook nog een luchtje van palmolive zeep. Ze zeeg haar hoofd enkele malen op en neer en voelde dat hij verkrampte, hij kwam klaar met een blik van verbijstering en een zucht van hemelse ontlading.
Het bleek zijn eerste keer te zijn .....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten