vrijdag 27 november 2009

Het gevolg van ....

Ze zat in een meeting en hoewel deze belangrijk en interessant was stuurde ze hem een bericvht 'Ik heb zin in seks'. Ze was het bijna vergeten toen ze na een halfuur de reactie kreeg 'mmm denk maar al aan uw favoriet standje dan'. Ze reageerde met een 'Ik denk eerst klassiek en dan op zijn hondjes lekker zacht ezn hard gecombineerd met je vinger op mijn clitje' waarop hij antwoordde 'dat weet je snel.. mijn broek begint er van te krimpen. Voorspel ?Waar ? waarop zij "Douche als ik thuiskom om nat naar de logeerkamer te gaan en met veel getong' ze wist bdat hij er zot op was en dat hij intussen de 3 uur voor ze naar hem ging zou zitten stomen van geilheid.
Toen ze om 17.15uur haar pc afzetten ging ze met een glimlach en op haar gemak naar hem. Ze haastte zich niet omdat ze wist dat ze daarmee de spanning verhoogde.

Toen ze haar auto parkeerde, stuurde ze hem een sms 'ik zie je over 2 minuten in de douche ... en geen woord'.
Ze had er geen zin in om veel woorden te gebruiken, ze wandelde naar de inloopdouche, draaide de kraan open en zette zich eronder.
Ze was net haar haar aan het inzepen als ze 2 handen op haar borsten voelde en lippen in haar hals. ze draaide zich om en kuste hem hartstochtelijk en lang. Ze spoelde zich af, droogde zich oppervlakkig af.
Ze voelde zijn stijve pik tegen haar billen duwen vol ongeduld en ze legde zich verleidelijk op het logeerbed, terwijl ze hem geil en toch verlegen aanstaarde.

Hij verspilde geen woorden en deed het met daden. Hij duwde zijn pik tegen haar kletsnatte lippen en vond heel gemakklijk de weg naar binnen. Hij kreunde luid en ze vreesde even dat hij het niet genadeloos lang kon volhouden, hij was hier tenslotte al enkele uren aan het wachten op haar. Maar hij sidderde even en duwde zijn pik diep in haar, hij ging niet te hard en ze greep zijn billen vast en duwde haar bekken naar boven. Ze voelde hem immers graag lekker diep in haar en wou geen kans onbenut laten.
Hij draaide haar op haar handen en knieƫn en ze duwde haar kont een beetje naar achter, ze wist wat er komen ging en ze vond het lekker. Hij vond het geil dat ze smeekte om zijn pik.
Hij duwde zijn pik tussen haar lippen en begon op zijn dooie gemak in en uit haar te bewegen. Ze voelde zijn haand over haal billen strijken en zijn duim vond de weg naar haar kontgaatje.
Aarzelend en net of het was per ongeluk duwde hij zijn duim in haar kontgaatje en ze kreunde even.
Hij wist dat ze dit zo lekker vond dat ze er bijna van klaarkwam. Hij voelde haar die vanbinnen rillen en haar kutje spande en ontspande zich tegen zijn pik waardoor hij ook bijna zijn zaad diep in haar spoot.

Ze duwde haar achterste tegen zijn hand en hij gebruikte zijn vrije hand om haar kleine clitje te vinden en begon het te masseren, ze begon luid te ademen en te kreunen, ze smeekte hem om meer en hij gaf haar meer, ze smeekte hem om dieper en harder te gaan en hij nam haar beide billen vast en bereid haar als een wilde cowboy die een paard moest temmen.
Ze riep dat ze klaarkwam en het geil druipte uit haar kut, terwijl ze nog zwaar nahijgde draaide hij haar op haar rug.
Ze wist dat hij zo het liefst klaarkwam, als hun beide lichamen elkaar volledig raakten en zijn pik heel diep in haar stak.
Hij duurde nog geen minuut voor hij versnelde en een oerkreet uitstootte die haar deed rillen van plezier.

4 opmerkingen:

  1. Mmmm, lekker expliciet taalgebruik! Heerlijk hoor. Je schrijft lekker!
    Ben wel benieuwd of het over jezelf gaat of een puur fictieve dame?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Is het niet leuker als ik je daaromtrent in het ongewisse laat :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heb je net gevonden via blog van Sonja.
    Benieuwd naar meer, of het allemaal waar is is niet zo belangrijk al is het natuurlijk wel verwarrend als je de ene keer 40 en de andere keer 20 zou zijn.

    Ga vooral door

    XXX

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Neen,ik ben wie ik ben, een jonge dertiger, dus dat zal ook in mijn ervaringen die ik neerpen niet veranderen. Ik kan enkel sprongen naar het verleden maken :-)

    BeantwoordenVerwijderen