zaterdag 2 januari 2010

Back in time

Ze was jong, een pak jonger dan vandaag, maar ook niet heel veel ouder. Ze was net volwassen of wat als volwassen moest doorgaan.
Ze was met haar liefke op vakantie in Hongarije. Ze hadden alreeds 2 weken in Budapest doorgebracht en en ze gingen nu naar het Balatonmeer om te feesten.
Ze dacht dat ze het warm water had uigevonden, dat de hele wereld aan haar voeten lag en iedereen haar geweldig vond. Vandaag weet ze beter.
Ze gingen naar een dancing waar ze maar net binnen mocht. Ze stond de dansen, te springen, te drinken, ze was uitzinnig en voelde zich groter dan de wereld.
Duidelijk dronken vertrokken ze een paazr uur later naar hun hotelletje.

Ze wou seks, ze was geil en ze draaide haar lief een tong. Minder elegant als normaal. Ze was haar controle een beetje kwijt.
Ze kan zich vandaag niet meer goed herinneren wat er toen allemaal is gebeurd, maar ze weet nog wel dat ze zo supergeil en heet was.
Ze lag onderaan en hij was aan het pompen op haar, ze voelde iets in haar lichaam dat ze nog niet eerder had mogen ervaren en opende haar benen zo ver mogelijk en stak ze in de lucht, in een wijde V-vorm.
Het was de allerkeerste ooit dat ze sprak tijdens seks.
Ze zei hem 'nog, nog, geef me meer, dieper, harder', want het gevoel dat ze toen voelde wou ze echt niet kwijt.
Al haar remmen waren los en ze voelde zich zweven net voordat er vanbinnen al haar genot zich opeenstapelde en explodeerde door haar lichaam.
Het was op die moment, de lekkerste seks ooit, haar eerste vaginaal orgasme en ze kon niet wachten op het volgende.

Hij heeft het haar nooit meer kunnen geven ...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten