donderdag 14 januari 2010

Relax Baby

Ze hadden samen naar porno gekeken. Zijn voorkeuren gingen uit naar geoliede lichamen en vrouwen die spuitend klaarkomen, haar voorkeur ging uit naar vrouwen die het liefst in kont genomen worden.
Ze stonden beiden geil en ze verborgen het niet voor elkaar.

Hij pakte haar vast en begon haar te zoenen, zijn pik was hard en haar kut nat. Hij duwde haar op de zetel en ze kleedden elkaar razendsnel uit. Ze vloeg op zijn pik alsof het maanden geleden was dat ze hem had mogen proeven en begon hem woest te pijpen en af te trekken.
Hij stak zijn vingers in haar kut en masseerde de binnenwand.

Ze ging op hem zitten, ze wou een snel en heet orgasme, maar ze wou hem ook lang voelen. Dit duidelijke dilemma zette haar aan het denken terwijl ze op hem reed. Ze zou als ze voelde dat ze ging komen enven gas terugnemen, dan kon ze langer genieten en het uitstellen op het randje van een orgasme was ook altijd spannend.
Ze rolde haar heupen in zijn schoot als een salsadanseres omdat ze wist dat hij dat lekker vond. Ze duwde haar borsten tegen zijn lichaam omdat hij van haar lichaam genoot en het graag voelde.
Ze voelde haar kutje trillen en nam een beetje gas terug een beetje zuchtend, want een orgasme is zo lekker en waarom zou ze het tegenhouden, maar ze wou nog niet stoppen.
Ze draaide zich met haar rug naar hem en ging terug op zijn harde pik zitten.

Ze begon hem terug af te rijden maar maakte met haar lichaam golvende bewegingen naar voor zodat ze zeker wist dat hij zijn pik in en uit haar kutje kon zien gaan. Ze wist dat haar man, net als de meesten, daar op kickte.
Ze duwde haar rug tegen zijn borst en nam zijn hand vast en legde die op haar clitje. ze hielp hem even de juiste plek en het juiste ritme te vinden.

Haar genotsknobbeltje reageerde onmiddellijk door haar te vertellen dat ze bijna aan het hoogtepunt was, ze genoot van deze moment, want haar man, was goed, maar kende haar lichaam niet zoals zij dat deed en schoof soms een beetje van haar knobbeltje, wat een uitdaging was, doordat het erg klein was, maar zo zorgde hij ervoor dat zij net niet klaarkwam.

Ze had amper controle over haar eigen lichaam, haar benen begonnen te trillen, haar heupen maar ongecontroleerde neukbewegingen, haar man kwam bijna van haar gekronkel en zij ontplofte met een kreet, waarna ze zich zou schamen enkele minuten later omdat ze zich zo had laten gaan.
Het gevoel dat ze had beheerste haar van kop tot teen en ze liet het gewoon gaan want ze wou genieten tot de laatste seconde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten