dinsdag 5 januari 2010

Zonder zin

Ze voelde zich niet goed, ze had barstende hoofdpijn, ze was moe en ze wist dat hij zin had. Ze hoopte een beetje er onderuit te geraken, maar zoals hij al de hele dag toespelingen maakte wist ze dat hij initiatief ging nemen. Ze had wel zin telkens hij haar zoende, maar het verdween ook telkens met het einde van de kus.

Ze lagen in bed en kuste elkaar. Ze voelde aan de hevigheid van zijn kus dat zijn pik al stijf stond.
Ze zei 'Wil je neuken', hij antwoordde 'Wil jij' en ze antwoordde 'Als het zonder alle poespas is, gewoon stevig neuken en snel klaarkomen, dan ist goed'.
Hij ging tussen haar benen zitten en ze zag iets in zijn hand, haar vibrator. Ze zei 'neen schatje daar heb ik geen zin in', maar hij antwoordde dat hij haar wou zien en dat hij zijn pik in haar zou steken als ze bijna ging komen.
Ze nam haar favoriet speeltje in haar handen en zette hem op een lage stond. Ze begon met zich zelf te spelen, de neus van haar speeltje rond haar clitje draaiend en genoot onmiddellijk.
Hij kon niet wachten en duwde zijn pik in haar kutje. Hij begon heel langzaam te bewegen en zij zetten haar vibrator een stand hoger. Ze kon ontzettend gekweld genieten van het gevoel dat haar speeltje haar bezorgde.
Hij wist dat ze het extra lekker vond als zijn pik in haar kutje stak.

Ze spande haar spieren op en af en hij kreunde. Hij nam zijn pik uit haar kutje en wreef hem langs haar clitje, waar hij ook de trillingen voelde van haar vibrator en hij rilde van genot.
Ze zette hem op de hardste stand en hij wist dat ze dan snel komen zou.
Hij stak zijn pik in haar, nam haar billen en duwde die naar boven. ze trok haar lipjes open om nog beter bij haar clitje te geraken en begon haar heupen op zijn pik te duwen, telkens opnieuw.
Ze voelde dat ze ging komen en ze weet dat ze dat niet geluidloos kan als haar speelgoed meedoet met hun spel.
Ze begon ongecontroleerder en heviger te bewegen en hij begon haar steviger te neuken.
Ze zei hem nog harder en nog dieper te gaan en ze voelde dat ze kwam, haar orgasmes met haar vibrator duren gemakkelijk een minuut onophoudelijk. Haar lichaam gaat telkens in een kramp en haar bekkenbodemspieren doen gewillig mee om hem helemaal leeg te melken.
Hij zuchtte en er kwam een dierlijk geluid uit zijn keel terwijl hij pompte alsof zijn leven ervan hing en hij kwam klaar.
Zij legde haar hoofd met haar ogen toe in haar hals nagenietend, realiserend dat haar hoofdpijn verdwenen was. Ze kreunde nog een beetje na, ze kon echt lang nagenieten.
Ze kroop in zijn armen, met haar hoofd op zijn borstkas en hij nam haar stevig vast.
'Ik hou van je liefje, echt heel veel' en ze mompelde dat dat wederzijds was.
Ze was klaar om over een paar uur een nieuwe werkweek te beginnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten