maandag 4 januari 2010

Ondersteboven

Hij zegt haar altijd dat ze zo lekker ruikt. ze is dan altijd stiekem blij, want ze weet dat hij het over haar lichaamsgeur heeft. Ze is het gewoon, vroeger had ze een superleuke vriend die homo was en constant zijn neus in haar hals stak omdat ze zo'n lekkere geur heeft.

Ze is er dan ook als de dood voor dat ze niet prettig ruikt.

Ze lagen samen in bed en hij nam initiatief en dook onder de lakens, ze voelde een vederlichte kus op haar rechtertepel, hij verwaarloosde links altijd een beetje bedacht ze zich en hij ging zonder verder omwegen naar haar grotje. Hij begon direct geluidjes te maken dat ze een lekker poesje had en dat ze zo lekker rook.
Ze vroeg hem zich om te draaien wat hij maar heel gewillig deed. Zij is niet zo verzot op een 69, omdat ze zich liever concentreert op 1 ding tegelijk, maar nu had ze er wel zin in.
Ze nam zijn intussen harde pik in haar mond, heel diep, ze voelde hem bijna tegen haar huig en begon er smakelijk op te sabbelen en te zuigen. Ze verliet zijn pik en likte duwde zijn billen naar haar toe, ze likte aan zijn ballen, nam er een zachtjes in haar mong en zoog erop, ze ging nog hoger en ging met haar tong langst zijn bilspleet, ze wist dat hij dat lekker vond, ze duwde haar tond in zijn kontgaatje en hij kreunde.
Ze moest glimlachen en ging terug naar zijn pik nam de eikel in haar mond, likte deze en duwde hem terug naar achter in haar keel.
Ze nam zijn billen vast en bewoog deze zodat hij haar mond neukte. Ze genoot ervan omdat ze wist dat hij op barsten stond als ze heel zijn pik in haar mond nam. Ze lette erop zeker door haar neus te ademen.
Intussen was hij nog steeds haar grotje aan het uitlikken.

Ze voelde dat hij op een breekpunt kwam en liet zijn pik uit haar mond glijden. Hij draaide zich om stak zijn harde pik in haar kletsnatte kutje, het was opwinding en speeksel dat alles zo glad maakte.
Hij keek haar recht in de ogen en ze keek terug. Zijn ogen stonden altijd een beetje scheef als hij zo geil was.
Ze sloot haar ogen om zich enkel te concentreren op het gevoel dat hij haar gaf die vanbinnen.

Hij trok zich terug en ging op zijn knieƫn zitten hij duwde haar benen tegen haar borstkas, zodat haar voeten tegen zijn borst stonden en nam zijn pik in zijn hand.
Ze ontspande zich, hij duwde zijn pik tegen haar kontgaatje en deze gleed naar binnen alsof hij bij een goede vriend op bezoek kwam.
Hij kreunde omdat haar poepgaatje spanden tegen zijn pik, leunde naar voor, zodat zijn borstkas haar borsten beroerde en begon te bewegen.
Ze voelde haar clitje tegen zijn buik schuren en voelde dat ze heel snel ging klaarkomen. Ze begon sneller te ademen en te hijgen.
Hoe voelde hoe haar lichaam begon samen te trekken en versnelde.
Ze had hem altijd gezegd dat ze samen moeten klaarkomen als ze het anaal doen, want het begint pijn te doen, van zodra ze gekomen is.
Ze kreunde koosnaampjes en kwam vervolgens klaar, haar kut en kont spanden zo samen in spasmen dat ze zijn pik leeg begon te melken.

Ze begon zelfgenoegd kleine kreuntjes te laten omdat ze zo genoten had en haar kutje nog steeds een beetje trok. Hij begon te lachen en wandelde naar de badkamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten