zaterdag 28 augustus 2010

Een gedachte

Zijn lippen banen zich een weg langs haar nek richting haar oorlel, zachtjes bijt hij erin en een kreun ontsnapt uit haar mond; ze kan niet langer doen alsof ze slaapt. Hij speelt met haar lange haren. Hij strijkt ze uit haar gezicht en kust haar rechter schouder. Hij kriebelt met zijn nagels over de hele lengte van haar arm en strengelt dan zijn vingers in de hare. Kippenvel verspreidt zich over haar hele lichaam als hij haar tussen haar schouderbladen kust. Ze voelt zijn natte haren kriebelen tegen haar rug en zachtjes vraagt ze of hij lekker gedoucht heeft. Hij beantwoordt haar vraag door dicht tegen haar aan te kruipen onder het dekbed en ze voelt zijn frisse lichaam.

“Je bent heet,” fluisterde hij en ze kreunt zacht als ze zijn lippen weer op haar rug voelt. Zijn hand laat haar vingers los en hij baant zich weer een weg over haar arm richting haar nek, waar hij haar masseert. Ze geniet van de aanrakingen en zijn lichaam tegen het hare. Dan beweegt hij zijn vingers langs haar ruggengraat naar beneden, richting haar heupen en hij trekt haar nog wat dichter tegen zich aan. Ze opnieuw kreunt licht als hij haar heup streelt en zijn hand omhoog beweegt . Hij plant weer kusjes in haar nek terwijl zijn hand afzakt naar haar billen. Hij knijpt er in en dan kan ze niet langer passief blijven liggen. Ze gaat met haar hand onder de deken op zoek naar zijn lekkere kontje, terwijl hij met zijn hand naar de onderkant van haar borsten beweegt. Hij plaagt haar en ze kantelt haar bekken om hem nog dichter tegen zich aan te voelen.

Ze voelt zijn gezwollen pik tegen haar billen en ze kromt haar rug van genot als zijn vingers eindelijk haar stijve tepels bereiken. Ze doet niet langer haar best om haar opgewondenheid te verbergen, ze draait zich naar hem om en laat haar handen door zijn natte haren gaan. Als ze voelt hoe zijn hand haar borst omklemt sluit ze haar ogen weer en ze zucht zacht. Dan voel ze zijn zachte lippen op de hare en een passionele tongzoen ontketent zich.

Ze laat haar handen over zijn brede rug gaan en slaat haar been om zijn heup heen. Zijn pik duwt opgewonden tegen haar onderbuik aan. Ondeugend kijkt ze hem aan en dan voelt ze zijn hand weer op haar kont. Verwachtingsvol kijkt ze naar hem terwijl hij rustig zijn hand de contouren van haar lichaam volgt. Dan pakt hij haar weer bij haar kont vast en hij duwt zijn eikel tegen haar vochtige lippen aan. Voorzichtig schuift hij heen en weer tussen haar lipjes, terwijl hij zijn hoofd op haar schouder legt. Een kreun klinkt uit haar mond.
Hij vraagt of ze er kan van genieten.

Hij wacht haar antwoord niet af en tilt haar op terwijl hij haar op haar rug draait. Ze zit bovenop hem en de verleiding is groot om haar kutje over zijn pik te laten zakken. Maar ze kust zijn borst en zijn buik en zakt steeds verder af naar beneden, ze masseert zijn ballen en kust zijn schaamstreek. Hij kreunt met zijn ogen dicht, want hij weet wat er gaat komen. Ze kust zijn pik zacht en gaat dan over zijn hele schacht en ze slaat zijn eikel niet over. Steeds dieper neem ze hem in haar mond en hij houdt haar bij haar haren vast als hij haar langzaam in haar mond neukt. Hij kreunt en als ze voelt dat hij bijna klaar gaat komen kijk ze hem plagend aan.

Hij slaakt een zucht, pakt haar vast en tilt haar omhoog. Hij smeekt har om op hem te komen zitten en ze ziet zijn ogen fonkelen van opwinding. Langzaam laat ze zich me over zijn eikel zakken en een diepe kreun ontsnapt aan zijn lippen terwijl hij probeert haar diep in zich te duwen. Ze schudt haar hoofd terwijl ze een kus in zijn hals plant. Smekend kijk hij me aan. Ze lacht en laat zijn eikel weer uit haar glijden, maar net als hij ten teken van ultieme overgave kreunt, laat ze zich helemaal over zijn pik zakken. Hij pakt haar met een luide kreun bij haar heupen vast en ze gaat ritmisch op en neer en kijkt en voelt hoe hij hard en stevig steeds in en uit haar schuift.

Ze ziet zijn genot, voor ze haar hoofd achterover laat hangen, en zich helemaal laat gaan. Zijn handen omvatten haar borsten, hij knijpt in haar tepels en zijn hand gaat richting haar clitoris. Zacht masseert hij het knopje terwijl hij onafgebroken door blijft stoten en ze zichzelf verliest onder zijn heerlijke aanrakingen. Al haar spieren spannen samen en haar rug kromt. Ze duwt zijn hand dichter tegen zich aan om als het ware nog intenser klaar te komen. Hij houdt het nu ook niet meer en terwijl zijn hand stevig in haar borst, kom hij diep in haar klaar.

3 opmerkingen: