dinsdag 10 augustus 2010

een vrije nacht

Ze zat alleen aan de achterkant bar, zoals wel meer gebeurde. Iemand aan de voorkant van de bar bood haar iets te drinken aan. Ze weigerde, maar bekeek hen wel. 2 mannen, één uitzonderlijk knap, hij leek net weggewandeld uit een modemagazine. Smalle lichaamsbouw, maar perfect symmetrisch. De andere had een groot gezicht, niet onaardig, maar niet haar ding. Hij was waarschijnlijk diegene die haar iets had aangeboden.

Plots stond er een drankje voor haar. Ze was aan het wegdromen geweest. Haar verjaardag kwam eraan en ze was alleen, ze had vakantie en ze wist niet wat te doen. Ze keek op en keek in 2 paar ogen. de heren stonden naast haar en vertelden haar dat ze nu verplicht was om een babbeltje met hen te slagen.
En zo begonnen ze een babbel.

De knapperd ging naar toilet en zijn vriend nam haar gsm en sloeg het nummer van zijn vriend op. Jullie lijken me wel iets voor elkaar vertelde hij haar. Dat verbaasde haar.
Toen de bar sloot en ze vertelde dat ze naar huis ging, zei de knapperd dat hij met haar meereed, want zijn wagen stond bij zijn vriend. Hij was knap en dronken. Zij niet.
Ze reed hem naar zijn wagen, het laatste model van Audi. Hij had geen werk meer, maar had lang in Nederland gewerkt op de beurs en had daar veel geld mee verdient. Ze trok haar wenkbrauw op, want hij was slechts enkele jaren ouder dan haar. En zij ging net 25 worden.

Hij draaide zich naar haar en begon haar te kussen. ze liet hem doen,. Ze wist niet waarom, maar het feit dat hij uitzonderlijk knap was, zat er wel voor iets tussen. Zijn vriend toeterde achter hen, ze stonden in een smalle straat en hij kon niet parkeren. Hij sprong uit de wagen en zei haar hem te volgen. Ze protesteerde, neen hij stond erop. Hij was dronken en ze voelde zich verantwoordelijk. Ze reed achter hem aan, ze reden naar Burcht.

Voor een nieuwbouwappartement parkeerden ze. Ze mocht daar niet staan realiseerde ze zich later. Ze namen de lift en kwamen in een appartement aan, dat vol lederen italiaanse meubels stond en apparaten van Bose en Bang & Olufsen.
Ze keek rond en hij nam haar vast. Hij begon haar te kussen, ging zitten op zijn zetel en trok haar naar beneden. Ze zat met de benen gespreid op haar knieën.
Haar ondergoed keuze van die avond flitste door haar hoofd en ze was tevreden. Ze was gespannen, dit was niet het type avonden dat ze gewoonlijk voor ogen had. Dit was een nieuwe ervaring. Hij voelde dat en zei haar te ontspannen. Zijn hand ging onder haar rok en streelde haar lipjes.
Hij trok haar slipje uit en knoopte haar hemdje los. Hij nam haar tepel tussen zijn lippen en zoog hier heel zachtjes op. Zij liet haar handen over zijn smalle borst gaan en voelde dat deze ondanks wel redelijk gespierd was; Ze knoopte zijn hemd los en liet haar handen over zijn rug gaan.

Hij stond op en trok haar mee recht, hij deed haar rok naar beneden, zij stampte haar schoenen uit, waardoor ze merkte dat hij een betrekkelijk stuk groter was dan haar. Hij liep intussen naakt verder en ze stonden in de slaapkamer. Deze was strak, wit, met een enorm grote bol licht naast het bed. Zijn kast stond open en ze zag er talloze hemden in hangen, het bed was niet opgemaakt. Hij had blijkbaar net als zijzelf niet dit soort nacht verwacht.

Al kussend gingen ze liggen en zijn handen waren heel haar lichaam aan het verkennen. Hij dook tussen haar benen en begon het alfabet af te ratelen met zijn tong tegen haar lippen en clitoris. Ze genoot, ze probeerde er niet bij stil te staan, bij deze knappe man die eruitzag als een jongen en die ze slechts 4 uur eerder had ontmoet.
Hij ging op haar liggen en ze ging met haar hand langs zijn lies en greep zijn penis vast. Die was kaarsrecht, stevig, niet te dik, maar ook niet te smal, hij had een leuke lengte zonder dat ze angst moest hebben dat hij haar ging pijn doen.

Hij stak zijn penis in haar en begon langzaam te bewegen, hij streek haar lange haren uit haar gezicht en keek naar haar terwijl hij langzaam in en uit haar bewoog. Ze sloot haar ogen, nam zijn billen vast om zoveel mogelijk van hem in haar te voelen. Ze voelde dat ze een orgasme ging krijgen en haar nagels zetten zich vast in zijn billen. ze duwde haar bekken tegen de zijne en kreunde zachtjes. Golven van genot stroomden door haar lichaam en hij kwam ook klaar.

Hij nam haar in zijn armen. Ze kende de code niet, moest ze opstaan zich aankleden en vertrekken? Hij sloeg zijn armen rond haar en al snel waren ze beiden in een diepe slaap.

Na enkele uren schrok ze wakker van haar gsm. Hij stond op en ging hem halen voor haar, legde zich terug naast haar. Ze voelde zich ongemakkelijk en naakt. Ze luisterde naar haar voicemail, het was voor haar werk, of ze even kon terugbellen op een nummer dat hij afratelde. Haar bedpartner herhaalde het nummer voor haar. Ze overwoog even om het niet te doen, ze lag met een relatief vreemde in bed, ze had vakantie en ze wist niet hoe om te gaan met de situatie.
Ze belde effectief wel naar haar leverancier.

De leverancier pleegde enkel dagen na het telefoontje zelfmoord, zij had een sexpartner gevonden voor de eerstkomende maanden.
Zo ging het leven verder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten