maandag 2 augustus 2010

Op een weekend dag

Ze zat aan tafel te lezen. Ze hebben een hoge tafel, ze heeft nooit een lage tafel gehad en doorheen de stroming van haar leven, weigerde ze in haar huis lage tafels.
Ze was een boek aan het lezen om extra kennis te vergaren. Ze had het boek al gelezen, maar was er opnieuw in begonnen. Ze had een onderlijfje en een slipje aan, het was broeierig warm en haar bril gleed van haar neus.
Haar man stond naast haar en streelde haar arm. Ze keek verstrooid op en hij nam haar in de armen, haar met zijn kracht van de stoel tillend. Hij liep naar de zetel met haar waar hij haar op zijn schoot plaatste.
Hij kuste haar en zij zoende hem terug. Ze liet haar vingers over zijn rug gaan en ze voelde een rilling doorheen zijn lichaam. Ze draaide zich op zijn schoot, met haar gezicht naar het zijne en trok haar onderlijfje uit. Ze strekte haar rug zodat haar tepel net voor zijn lippen hing en hij nam deze in zijn mond. Ze legde haar hand in zijn nek en streelde deze. Ze trok zijn t-shirt uit en keek in zijn ogen. Ze zag dat hij erg opgewonden was, hij loensde dan een klein beetje.
Ze ging op haar rug liggen in de zetel en gooide enkele kussens op de grond. Ze nam zijn penis in haar hand en streelde deze. Hij kreunde zachtjes, kuste haar borsten, haar buik en trok haar slipje uit.
Hij stak zijn penis in haar en ze ontspande zich, ze streelde hem over zijn rug en voelde dat deze nat was van het zweet. Hij ging heel loom in en uit haar en ze voelde hoe hij probeerde om zijn volledige mannelijkheid in haar te duwen. Ze plooide haar benen zodat hij meer ruimte kreeg en duwde haar bekken naar boven. Ze nam zijn gezicht in haar handen en draaide hem een tong.
Hij kreunde en begon wilder in haar te pompen. Ze hield zijn gezicht vast en keek hem in zijn ogen, hij kon de zijne niet openhouden en haar handen grepen zijn billen, hem aanmanend.
Hij fluisterde in haar oor dat hij van haar hield en ze voelde zijn zaag in haar spuiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten