maandag 16 augustus 2010

Nachten

Ze had hem een sms verstuurd dat ze haar oorbellen vergeten was bij hem. Het was niet expres, al wist ze dat hij dat wel zou denken. Er volgende een sms 6 op en ze hoorden elkaar niet meer de eerstkomende anderhalve maand. Hij was verhuisd naar de achterkant van haar herinneringen toen ze een sms kreeg met de vraag of ze in haar favoriete kroeg zat. Het was niet haar plan, maar ze zou er wel gaan zitten na die sms. Ze sms'te een 'natuurlijk' terug en begon zich klaar te maken. Ze dacht terug aan die ene nacht dat ze achter hem gereden was.

Hij belde of ze iets wou gaan eten met hem. Ze sprak zo zacht mogelijk toen ze zei dat het geen probleem was. Ze spraken af in Antwerpen. Toen ze arriveerde zag ze hem, met zijn flair, zijn ego en zijn hond! Het was een prachtig beest dat ze zich inderdaad vaag herinnerde.
Ze gingen een groot, maar toch ietwat donkere pizzeria binnen en begonnen een gesprek over koetjes en kalfjes. Zijn kalf van een hond beet in haar vinger net als hij dat niet zag. Ze verbeet haar pijn en haar tranen, keek naar haar duim en wist dat dat een litteken zou worden. Ze voelde haar hart niet tusse haar benen kloppen maar in haar vingers.

Na het eten, besloot hij dat het best was dat ze naar zijn appartement reden en alweer voor een tweede keer reed ze achter hem aan. Ze nestelde zich op de zetel en hij trok een fles wijn open. ze was niet meer goed en ze wees hem erop. Hij nam koningsolijven en maande haar aan om er te eten. Ze keken naar Troy en hij vroeg haar of ze gingen slapen. Ze verbaasde zich over zijn finesse waarmee hij dat allemaal zo vlot kon laten gaan.

Ze gingen naar de slaapkamer en vreeƫn alsof ze elkaar een maand en half niet meer gezien hadden. Ze moest daags nadien gaan werken en had daar niet over haar nagedacht toen ze haar outfit had samengesteld. Toen haar gsm haar enkele uren later liet weten dat ze moest opstaan, ging ze met haar hand over zijn lichaam.
Hij sliep vast en zij had zin in seks. Ze ging over hem zitten en liet zich zakken op zijn stijve penis.

Ze reed hem af en toen ze was klaargekomen, gaf ze hem een kus en vertrok naar haar eigen appartement, nam een douche en ging werken.

Het zou alweer een hele tijd duren voor ze elkaar zagen....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten