woensdag 25 augustus 2010

slapeloze nachten

Ze kon niet slapen, zoals wel vaker gebeurde. Ze draaide zich nog een keertje om en bedacht zich dat een lekker orgasme het probleem zou oplossen.
Ze zocht in het donker naar haar vibrator en vond hem niet. Haar man werd wakker en vroeg wat ze aan het doen was. Ze vertelde haar plan, hij was meteen wakker.
Hij wist haar vibrator liggen omdat hij die had weggestoken voor de poetsvrouw en overhandigde hem aan haar.
Ze stak haar vinger in haar mond, bevochtigde deze en liet vervolgens haar vinger haar lipjes nat maken. Ze draaide aan haar vibrator en zette hem op een zeer zachte stand.
Ze voelde haar man gespanne nnaast haar liggen en beslott hem te betrekken. Ze ging op hem zitten, leunde naar achter en begon haar lipjes met haar vibrator te masseren.
Ze voelde de opwinding van haar man porren en ging iets rechter zitten, duwde zich even af, nam zijn penis vast, stak deze in haar kutje, maar besloot er verder weinig aandacht aan te geven hoewel ze best opgewonden was.

Hij duurde nog 30 seconden of hij nam haar vast en ze ging op haar rug liggen. Ze verhoogde de stand va nhaar vibrator en hij schoof zijn penis in haar kutje. Ze voelde de trillingen die in haar been begonnen en haar kutspieren spannen rond zijn penis. Ze vroeg hem, smeekte bijna omhaar te neuken. Hij was een seconde versteend voor hij haar kut begon te rammen alsof dit de laatste keer zou zijn.
Ze kwam lekker kreunend klaar en de siddering ging door haar lichaam.

5 minuten later was ze aan het slapen.

2 opmerkingen:

  1. 69berten69@gmail.com25 augustus 2010 om 02:06

    En sliep "hij" ook direkt ?...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben er zeker van dat hij ook zeer snel in slaap is gevallen

    BeantwoordenVerwijderen