woensdag 23 december 2009

een klein straatje ..

Hij woonde in de oudste straat van een stad, in een heel gezellig klein appartmentje.
Als je binnenkwam zag je links achter de deur als zijn platen staan, rechts een piano en recht voor je een zetel.
Een TV stond er niet.

Hij was erg nonchalant en onverschillig, maar ze dacht dat dit gewoon was wie hij was, hij was een beetje een acteur.
Ze had een kort kleedje aangedaan en een heel klein slipje eronder. Ze wou geen seks, maar ze wou dat hij verlangde naar seks met haar en met haar alleen.
Hij liet muziek horen, vroeg haar mening, ze praatten over de dinges des levens, nippend van hun wijn.
Hij kwam dichterbij en ze rook zijn sigaretten. Ze hield echt niet van die geur, alleen bij hem kon het. Het past bij hem.Zijn volle lippen bereikten de hare en ze nam ze gretig aan.

Hij nam haar hand en legde die op zijn pik, die was hard, ze huiverde. Ze vond niets een groter compliment dan een man met een stijve pik zonder dat ze er iets voor had moeten doen.

Hij trok haar kleedje uit en ze stond voor hem en haar kleine slipje en BH, hij bekeek haar en complimenteerde haar met haar lichaam.Ze ging op haar knieën tussen zijn benen zitten en haalde zijn dikke, licht krommende pik uit zijn broek dus als opgelucht opsprong.

Ze ging met de onderkant van haar tong over zijn eikel en hij legde zijn hoofd in zijn nek. Ze gleed met haar tong naar beneden en likte even over zijn kleine ballen, nam er een in haar mond en zoog er even op.
Ze bewerkte terug zijn eikel en nam hem toen in haar mond. Ze wist wat hij graag had en stak hem zo diepelijk mogelijk in haar keel stevig zuigend.
Ze stond recht en ging op hem zitten en begon hem te berijden hem intussen innig zoenend.Hij nam haar op draaide haar om, zodat ze met haar knieën op de zetel leunde en hem een aan blik gaf op haar achterste en haar natte kutje, hij stak zijn pik in haar kutje en begon haar stevig te neuken.
Ze duwde haar buik naar beneden zodat ze hem nog diepen voelde, het deed pijn, maar was ook zo heerlijk.Hij nam zijn pik uit haar natte poes en wreef over haar kontgaatje.
Hij stak zijn pik bruut en hard in haar kont en ze kromp ineen van de pijn. Dit was zeer onverwacht en hij was niet erg klein geschapen.Ze ontspande zich en hij gaf haar een klets op haar kont, een kleine felicitatie.
Ze ging met haar hand naar haar klitje om zichtzelf af te leiden van te schrijnende pijn die ze voelde terwijl hij haar diep nam in haar kont.
Ze hoorde hem praten tegen haar, maar ze luisterde niet, hij versnelde zijn tempo en ze voelde zijn pik nog harder worden en groeien in haar achterste.Ze wist dat hij zover was en hij kwam sidderend klaar.
Zij trok haar kleedje terug aan en vertrok na 15 minuten, nog nooit had hij gevraagd om te blijven slapen ..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten