dinsdag 8 december 2009

Massage

Ze kende hem nog niet zo erg lang, maar ze wist dat hij weinig ervaring en veel fantasie had.
Ze zaten samen in de zetel ineengestrengeld en ze hoord hem zijn keel schrapen. "Weet je wat ik wel eens wil proberen", 'neen', antwoordde ze, maar ze wist wat er ging komen. "Ik wil eens anaal proberen". Ze deed of ze ontzet was en onervaren "Oke, we kunnen dat wel eens proberen',antwoordde ze.
"Mag ik je masseren" vroeg hij haar. Natuurlijk mocht hi haar masseren en als snel lag ze naakt languit op de reusachtige zetel.

Hij streelde haar rug, haar schouder, haar billen. Hij liet geen plekje onberoerd. Als zijn vingertoppen even lans haar lipjes streken, werd ze nat. Ze was opgewonden, ze wist wat er ging volgen en ze verlangde reeds naar zijn pik lekker in haar sappige kut. Ze hield zich in om haar poep niet verlangend in zijn richting te duwen en bleef geduldig.
Hij bleef haar strelen, ze merkte op dat hij een beetje zenuwachtig was, maar stak dat op zijn onervarenheid.
Hij ging met zijn vinger langs haar kontgaatje, onverwacht, dat had ze niet zien aankomen, maar ze ontspande en genoot.
Ze voelde dat hij zich volledig had uitgekleed en haar sappige kutje ging krijgen waar het naar verlangde.

Ze kon niet meer wachten en duwde haar billen tegen zijn pik om hem aan te manen, hem tussen haar lipjes te duwen. Wat hij echter deed had ze totaal niet voelen aankomen. Hij duwde zijn pik tegen haar kontgaatje en die gleed daar gemakkelijk in, met alles massageolie.
Ze schrok en had niet verwacht dat hij zo snel de koe bij de horens zou vatten.

Ze maande zichzelf aan om zich te ontspannen en legde haar vingers op haar clitje en begon het te masseren. Ze wist dat ze op die manier zeer snel zou klaarkomen en ze schaamde zich daar soms nog steeds om.
Hij bewoog en maakte geluidjes net of hij was in de hemel aanbeland. Ze kon een kreun niet onderdrukken en haar genot niet verstoppen, ze kon niet doen alsof haar dit nog nooit was overkomen en begon zichzelf op zijn pik te rijgen. Zij bereed hem in plaats van omgekeerd, steeds sneller met haar vingers masserend over haar clitje.
Ze voelde dat haar kut samentrok van de spanningen en ze had een explosie van een heerlijk orgasme, hij volgde haar direct mee, opgewonden omdat zij ook klaarkwam op die manier.

Ze bleef liggen, haar gezicht naar beneden gericht, hij streelde haar, vroeg of alles in orde was.
Ze draaide zich om en vertelde hem dat hij 'op een keer' wel als zeer snel had opgevat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten