maandag 14 december 2009

een snel tussendoortje

Ze ging in bed liggen en hij kroop naast haar glimlachend. Daardoor wist ze dat hij had gezien dat ze haar vibrator onder het kussen had gestoken.

Hij ging tussen haar benen zitten en ging met zijn duim over haar klitje. Ze nam haar glijmiddel en gaf het aan hem, hij nam haar vibrator en gaf het aan haar.
Ze zette hem aan, een lichte stand, het gezoem vulde de kamer.

Ze keek hem in de ogen en hij begon zijn eigen genotsstaaf te strelen. Ze ging metde vibrator langs haar lipjes en ze wist dat ze moeite moest doen om dit een tijdje aan te houden, als er een manier was waarop ze snel en efficiƫnt kon klaarkomen was het deze wel.

Hij vroeg haar of hij zijn pik in haar mocht steken en daar kon ze nooit aan weerstaan, ze voelde hoe hij haar vulde en zette haar vibrator een stanje hoger. Ze begon onmiddellijk te kronkelen van plezier en voelde haar kutje samentrekken van plezier.

Hij voelde dat ook, net zoals hij ook de trillingen van haar vibrator voelde en hij kreunde. Ze vroeg of hij wou klaarkomen en hij bevestigde dat.
Ze zette haar vibrator op de hoogste stand en ging recht naar haar genotsknobbel.

Het duurde nog geen 30 seconden of haar kutje begon te trekken en wringen net zoals hij die steeds sneller in haar bewoog.
Ze slaakte een gil van genot en liet zich overspoelen met een gelukzalig gevoel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten