maandag 28 december 2009

Handjes geven

Ze lagen naast elkaar, ze hadden beiden zin, maar niemand zette de eerste stap.

Ze draaide zich op haar zij en zei "Ik ga slapen liefje" terwijl ze haar billen tegen zijn semi stijve pik duwde, hij giechelde, want hij wist als ze dat deed, ze brandde van verlangen.
Hij antwoordde"Ik wou net voorstellen om elkaar met de hand te bevredigen". dat was nieuwe voor haar, dat voorstel, maar ze stond voor alles open.
Ze richtte zich half op en nam het glijmiddel van haar plankje, waar ook haar vibrator en boek lagen.
Ze deed de dop eraf en maakte haar handen lekker glad. Hij deed hetzelfde.

Ze legde zich op haar andere zij en met haar rechterhand begon ze te spelen met zijn pik die eigenlijk al beenhard stond, maar dat vond ze net lekker. Ze wreef over zijn ballen en ging met een vinger net door zijn bilspleet. Hij kreunde en ze maakte een kleine spastische beweging want zijn vingers hadden haar gevoeligste plaatse gevonden en hij was niet van plan dat te lossen tot ze gekomen was.
Ze voelde dat ze haast gek werd van het brandende verlangen dat hij losmaakte in haar, ze wisselde van hand en begon hem nu stevig af te trekken met haar linkerhand. De golven van genot die door haar lichaam spoelden werden haar bijna teveel.
Net als ze bijna ging komen vertraagde hij en ze versnelde. Ze begon haar heupen mee te bewegen, ze wou dat orgasme hebben, ze voelde voorvocht over haar handen van hem en ze wist dat hij ook op ontploffen stond.
Hij fluisterde, smeekte bijna "Liefje, ik wil nog niet komen, kom op me zitten"
Ze deed onmiddellijk wat hij van haar vroeg en begon hem te berijden, haar heupen slingerend op zijn harde pik.
Ze voelde van diep in haar lichaam een orgasme opkomen en ze begon te hijgen en ging steeds sneller, hij zei "ik ga komen, ik ga komen', maar dat hoorde ze niet echt, ze slaakte een kreet en tranen sprongen in haar ogen die de intensiteit van het orgasme haar bezorgden.
Ze bleef nahijgen op zijn borstkas, rillend, de tranen liepen over haar wangen, ze kon ze niet verklaren, maar ze wist dat ze een zeer intens orgasme had mogen meemaken.
Ze kroop in zijn armen en viel snel in slaap.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten