maandag 21 december 2009

Zijn gangetje

Ze wist dat ze bedrogen werd, maar ze was verliefd, te verliefd om het te erkennen dat hij haar bedroog.
Ze kwamen de deur niet uit, ze spendeerden elke vrije minuut in haar bed, niet het zijne, dat had ze zelfs nog nooit gezien.
Als ze buitenkwamen dan was het omdat zij een ticket van iets had en hij was dan strontjaloers als ze nog maar een andere richting uitkeek.
Ze stapte uit zijn snelle bolide, want dat hij hij wel, een erg mooie wagen.

Ze wandelde naar haar voordeur, een gedeelde want ze woonde op een appartement, gelijkvloers. Het was een oud gebouw, het was een glazen voordeur met ijzerwerk. Hij was aan het zeuren tegen haar, dat ze naar een man gekeken had, iets wat ze zicht zelf niet kon herinneren.
Ze opende de voordeur en wandelde naar haar persoonlijke deur. Plots had hij haar arm stevig vast en draaide haar om. Ze verwrong haar gezicht want het deed pijn.

Hij stak zijn tong in haar mond, bruut, dwingend en ze vond het niet leuk. Hij greep haar borst vast door haar lichte t-shirt heen.
Ze keek naar links en zag mensen passeren op straat, mensen die als ze hun hoofd draaiden haar zou zouden zien. Die gedachte prikkelde haar.

Hij draaide haar om zodat haar buik tegen de muur gericht was, duwde haar slipje opzij en stak even bruut zijn dikke harde erectie in haar kutje. Die was niet erg nat, maar na enkele bewegingen van zijn pik was alles al veel gemakkelijker.
Ze vond dit niet kunnen, maar ze kon ook geen neen zeggen tegen die lekkere pik.

Hij was hard en bruut en ze genoot zonder het zelf te willen.

Hij kwam zuchtend klaar en zij voelde zich triest, triest omdat ze het had laten gebeuren, ze moest er een eind aan maken.

Maar nu nog niet....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten