zondag 4 juli 2010

Hersenkrakers

Hoewel ze seksueel zeer actief is en geniet van deze geneugeten in het levengaat er nog veel meer rond in haar hoofd. Sommige momenten in haar levenslijn verlopen rustiger en andere verlopen minder rustig.

Gemakkelijk is het nooit geweest en het is net of ze dat ook niet toelaat.

Toen ze laatst vanachter op de moto zat met iemand wist ze dat ze enkele uren later iemand zou moeten kwetsen. En als ze in haar hart keek, was dat niet netjes van haar. Ze had gehoopt dat hij na al die jaren de boodschap zou begrijpen, maar hij leefde met het motto 'de volhouder wint' Zodoende nadat ze bijna anderhalf uur ze samen op de moto had doorgebracht, bedankte ze hem voor de rit. Ze gaf hem een kus en hij nam haar vast.Zei haar dat ze mocht blijven slapen omdat hij zag dat ze moe was. In de kamer van zijn dochter, maar direct lachend dat hij snel naast haar zou liggen. Ze vertelde hem zeer droog dat haar man dat niet zou appreciƫren.
Hij zei haar dat hij haar graag zag. Ze zei dat ze dat wist en ze elkaar beter niet teveel konden zien. Dat dat niet goed was voor hem, ze stapte in haar auto, zwaaide naar hem en zette haar auto in achteruit hoopte dat haar wielen recht stonde nen reeds zijn smalle oprit vliegensvlug af om naar huis te rijden. Wie was er nu net het slachtoffer?

Zo was er ook nog een aangeplakt familielid dat haar het leven moeilijk maakte, ze had hem al lange tijd niet meer gezien en plots springt hij terug op de voorgrond als een duvel uit een doosje. Ze begrijpt het niet goed. Hij zegt dat hij beseft dat zij de ware is voor hem. Zijn vrouw laat hem koud en dat wist ze effectief. Ze zegt dat hun kans er ooit is geweest enkele jaren terug en ze absoluut niet compatibel zijn. Hij beweerde verandert te zijn. Zij was nog steeds dezelfde en vroeg of hij daar enig respect voor wou opbrengen en haar met rust te laten. Ook om geen onbeschofte dingen meer te zeggen waar haar man bij was op het volgende feestje. Ze kon het niet appreciƫren dat hij waar haat man en zijn vrouw bijzat even luid verkondige dat hij nog verliefd was op haar.

Dan is er haar ene kerl die haar al jaren op de hielen zit en waarvan ze al zenuwachtig geraakt ls ze weet dat ze hem gaat zien. En ze weet wanneer,want hij geeft zijn evenmenten kalender. Ze probeert er dan soms nog onderuit te geraken, hoewel ze tegenwoordig om andere redenen wel nar evenementen ging. Hij is charmant en vriendelijk en een superkerel, maar hij mankeert ook iets. Namelijk het aanvaarden van een neen. ze kan hem makkelijk af met haar meest vriendelijke glimlach, maar het is vervelen.

Het warme weer laat de hormonen blijkbaar opspelen, maar zij heeft er geen boodschap aan. Zij zit met haar gedachten elke dag op een andere planeet, bij alles wat ze doet en alles wat ze denkt. Ze neemt het zichzelf kwalijk. ze denkt te veel na. De rest interesseert haar niet
Ze denkt aan een glimlach, aan een blik, ze voelt in gedachten een hand.
Ze dwingt zichzelf om hiermee te stoppen.

Maar eenvoudig is haar leven nooit geweest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten