dinsdag 27 juli 2010

Sex Play

Ze lag in bed en besloot de laatste hoofdstukken te lezen van haar boek. Hij lag naast haar te draaien. Ze maande hem aan een boek te zoeken uit de enorme boekenkast. Hij stond op, ging naar de boekenkast, kwam terug in bed liggen met zijn rug naar haar. Ze keek over zijn schouder en zag dat hij een boek van haar had genomen. Sex Play van Anne Hooper. Ze had dat boek gekocht als inspiratiebron voor de columns die ze schreef. Ze moest glimlachen, want ze kende de impact van het boek.
Haar eigen boek was intussen uit en ze vroeg hem iets voor te lezen. Hij las iets voor waar ze niet naar luisterde, maar waarvan ze wist welk effect het zou hebben op hem.
Ze deed het licht uit en ging op haar zij liggen. Hij streelde haar en zij reageerde een hele poos niet. Ze vroeg hem wat hij net wou, hij antwoordde dat hij een orgasme wou.

Ze kende haar man goed en wist hoe hij snel geprikkeld kond worden. Toen ze Mieke Maaikes jeugd had voorgelezen telkens ze samen in de wagen zaten, had hij hele autoritten met een stijve pik rondgereden.
Ze reageerde niet toen ze voelde dat hij met zijn eigen pik begon te spelen. Na een tijdje duwde ze haar billen tegen zijn buik. Ze was kletsnat van de opwinding. Hij stak haar pik in haar en begon haar binnenkant te masseren met zijn pik. Ze wou echter zeker zijn van een orgamse en draaide hem op zijn rug, ging op hem zitten en begon haar heupen te draaien. Ze voelde dat hij zichzelf zo opgewonden had dat ze zich moest haasten. Ze leunde een beetje naar voor en zorgde dat haar clitoris tegen zijn buik wreef. Ze versnelde haar ritme, wetend dat dit een risico inhield. Ze sloot haar ogen, maakte haar hoofd leeg en maakte plaats voor het genot. Ze slaakte een luidde kreun en hij volgde haar enkele seconden later.

Ze voelde haar tenen trekken van plezier en was blij dat ze dit samen nog eens mochten ervaren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten