woensdag 21 juli 2010

To talk or not to talk

Ze vertelde hem dat er iets moest gebeuren, het was niet de kwantiteit, maar de kwaliteit. Ze zei hem dat ze hem dat vertelde omdat ze niet uit elkaar wou gaan, maar omdat ze wou samenblijven. Ze vroeg hem of hij in deze situatie de rest van zijn leven zou kunnen gelukkig zijn? Hij zei iets over ups and downs, ze zei dat 3 maanden down niet meer normaal was. Ze stelde voor om tantrische yoga te proberen, zodat hij zou leren dat voorspel meer was dan een tong in haar mond. Ze wees hem erop dat ze in het begin van hun relatie het makkelijker hadden omdat hij niets moest doen, dat zij altijd het heft in handen nam.

Hij zei haar dat het deken hem stoorde. Ze maakten een compromis, zij zou zorgen dat het deken hem niet hinderde en hij zou iets meer man proberen zijn en over zijn grenzen gaan.

Bleef natuurlijk de frustratie zinderen bij haar, wegens gebrek aan passie en orgasme. Ze lagen naast elkaar en ze zuchtte innerlijk. Ze stak haar arm achter haar hoofd en greep haar vibrator. Ze draaide hem in zachte zoemstand en begon haar klitje zachtjes te masseren. Het duurde niet lang voor ze kreunde van het plezier dat haar vibrator haar kon schenken, al was het kunstmatig.
Ze gooide de deken naar achter om hem enig initiatief te laten nemen. Ze draaide haar vibrator in een hogere stand en wist dat ze heel snel zou komen. ze wist ook dat haar man met een stijve naast haar lag en er niets mee deed. Ze vroeg hem om in haar te komen. Hij ging voor haar op zijn knieƫn zitten en stak niet stijve penis in haar. Ze kon ontzettend genieten van het gevoel.
Ze zei hem dat ze ging komen en begon haar heupen wilder te bewegen. Hij nam haar heupen vast en ramde haar natte poes. Ze kwamen samen klaar.
Ze draaide zich om en keek op haar klok, en realiseerde zich dat er nog veel werk aan de winkel was.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten