maandag 12 juli 2010

Tegenstrijdigheden

Ze wandelden samen door de duinen en spraken over koetjes en kalfjes. Ze zag in de verte het strand. Ze was niet zo verzot op de zee en op het strand. ze had een hekel aan zand aan haar voeten en dus droeg ze altijd haar botten als ze zich zelden aan de kust waagde.

Hij vroeg haar of ze even wou gaan zitten, hij had een plaatsje gezien. Ze zuchtte even en nam plaats. Er waren niet veel mensen op het strand, daar het nog relatief vroeg was.
Hij paaide haar met mooie woorden, dat ze mooi was en vroeg of ze haar bikini had meegebracht. Ze bekeek hem even of hij op zijn hoofd gevallen was.
Maar het was effectief al zonnig en ze had een setje aangetrokken voor ze vertrok.

Ze trok haar t-shirt uit en legde zich neer, vastbesloten het beste te maken van haar dag. Hij zei haar dat er geen volk was en ze makkelijk haar BH kon uitdoen. Ze ging terug rechtzitten, keek hem aan en vertelde hem dat er geen haar op haar hoofd dacht dat ze seks met hem ging hebben. Hij antwoordde dat ze niet altijd zo over hem moest denken en ze repliceerde erop dat ze hem niet anders kende.

Toch deed ze haar BH uit. Ze bekeek hem uitdagend en vroeg of hij nog wensen had. Hij nam zijn pik uit zijn broek en zei haar dat hij niet direct wensen had, maar dat hij zeker wist dat ze aan zijn pik wou zuigen. Ze keek hem beledigd aan en liet haar blik naar zijn pik gaan die er inderdaad erg uitnodigend uitzag. Ze bukte zich naar hem, ging met haar gezicht net voor het zijne hangen, keek hem recht in de ogen en zei hem 'Geen seks, ik wil het niet'. 'Okay babe, geen seks antwoordde hij'. Ze bukte zich verder naar beneden en ging met haar tong over zijn eikel.
Hij kreunde en zij was plots gemotiveerd om hem een lekkere zuigbeurt te geven. Ze ging met haar tong langs de stam van zijn pik, nam een van zijn ballen in haar mond en zoog erop. Hij vertelde haar dat hij haar had gemist, zij besloot niet te reageren met haar mond vol.

Ze verwende hem oraal totdat ze voelde dat hij ging komen. Ze kwam terug recht en draaide zich op haar buik, tevreden dat ze hem kon weerstaan. Ze voelde zijn gewicht op haar rug en zijn hand die haar slipje opzij schoof. Ze vertelde hem dat ze geen interesse had, hij vroeg of ze dat zeker wist en duwde met zijn eikel tegen haar vochtige lipjes. Ze was zeker, maar hij had zijn pik al in haar kut geschoven en ze genoot ervan.
Hij schoof een paar keer in en uit haar en draaide haar op haar rug. Hij nam zijn pik in zijn handen en vroeg haar of ze zeker was dat ze dat niet wou hebben. Ze voelde dat haar gezicht rood was van de opwinding, haar billen nat van haar eigen vocht, maar ze sloot de benen en zei hem dat ze erg zeker was.
Hij duwde haar benen open en stak zijn lekkere pik terug in haar.

Ze nam zijn billen vast en duwde haar heupen zachtjes tegen de zijne, telkens haar bekken kantelend als hij stootte. Ze voelde een orgasme aankomen en fluisterde in zijn oor dat hij niet mocht stoppen, ze smeekte het hem. Dat deed hij niet, maar hij begon wel zachtjes te lachen, toen hij haar kleine kreetjes van genot hoorde toen ze klaarkwam.

Hij ging uit haar, niet klaargekomen en vroeg haar wat ze nu weer net zei, dat ze het niet wou, wou ze even herhalen wat ze net in zijn oren had gefluisterd. Ze keek hem boos aan, maar wel voldaan. Ze vloekte een verwensing naar zijn hoofd, nam zijn pik in haar mond en begon hem stevig en hard af te zuigen en intussen af te trekken.
Het duurde niet lang voor hij klaarkwam.

Ze voelde het zand op haar rug, tussen haar billen in haar kutje en ze vloekte. Ze hield echt niet van het strand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten