vrijdag 2 juli 2010

De hand schudden

Er was wezenlijks iets verandert in hun situatie. waar zij vroeger 3 x per dag seks wou, liet hij haar dagelijks op de meest ongebruikelijke momenten via alle kanalen weten dat hij zin had in haar. Ze dacht dat het lag aan het gesprek dat ze hadden gehad, toen ze hem verteld had dat ze niet tevreden was over hun seksleven. Maar in zijn manier was niets verandert, het was de eerste zon die zijn hormonen deed gieren in zijn lijf, terwijl er bij haar iets totaal in haar lichaam zich afspeelde.
Zo ook die avond toen ze in bed kropen en ze in zijn armen ging liggen. Hij begon haar te strelen en zachtjes op zachte plekjes te nijpen. ze vroeg hem zeer droog of hij seks wou,waarop hij bevestigend antwoordde.
Hij vroeg een soixante-neuf, zij was daar geen overtuigd fan van, ze verdeelde niet graag de aandacht.
Ze zei hem dat ze hem zou pijpen en dat hij dan om haar te plezieren zelf de job moest afmaken. Alsof ze magische woorden had uitgesproken ging hij onmiddellijk op zijn rug liggen en zij ging zonder omweg direct naar zijn halfstijve pik. Ze zuchtte even, sloot haar ogen en ging met haar tong over de lengte van zijn pik, die daarop direct reageerde. Ze ging met het puntje van haar tong over zijn eikel en draaide er enkele malen rond. Ze nam de stam van zijn pik stevig vast en sloot haar mond rond zijn pik. Ze ademde even heel diep in en begon hem met zeer lange halen te pijpen zodat ze zijn pik tegen haar huig voelde, net zoals hij dat graag had. Toen ze voelde dat zijn pik opzwol en bijna op zijn hoogtepunt was liet ze zijn pik los en ging op haar zij naast hem liggen. Hij nam zijn pik in haar handen begon er stevig aan te trekken zoals zij dat nooit zou kunnen. Hij kwam half over haar hangen en zei tege nhaar dat ze in zijn ogen moest kijken, deze vraag verbaasde haar in die mate dat hem hem vroeg waarom hij dat wou. Hij vond het opwindend, hij bekeek haar graag. Ze staarde in zijn ogen, bedacht zich dat ze dat zelf nooit zou willen. Toen ze aan zijn gezicht zag dat hij ging komen, schoof ze opzij en moest al lachen.
Hij kwam klaar niet op haar lichaam zoals hij dat zelf had gewillen maar op zijn eigen plekje in het bed op de lakens.
Zij vond het hilarisch, hij net iets minder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten