maandag 5 juli 2010

Tussen kerk en geloof

Ze kende haar man nog maar net. Maar ze bleven wel afwisselend bij elkaar slapen. Ze waren weggeweest en hij had gereden met haar kleine wagen die ze niet veel daarna in de prak reed. Ze woonde naast de begraafplaats en kerk en haar eigen oprit was versperd, dus besloot ze dat ze op het kerkplein moesten staan. Net tussen de taverne en de kerk.

Ze draaide haar lichaam naar haar man en draaide hem een tong. Bedankte hem voor de avond. Vroeg of hij veel durf had en dat hij dat dan maar moest laten zien.
Ze stak haar hand onder zijn zetel trok aan de hendel en schoof zijn zetel naar achter.

Ze kroop op zijn schoot en lachte naar hem. Ze zag paniek in zijn ogen. Ze nam zijn gezicht vast en kuste hem zachtjes, beet op zijn lippen, ging met haar tong langs zijn oor, naar zijn hals, terug naar zijn mond. Ze legde haar ene hand op zijn broek om zijn broek te openen en had met haar andere hand zijn nek vast zodat hij zijn hoofd niet kon bewegen. Zij zag achter haar dat de ramen stilaan het zicht naar buiten wegnamen en vaag zag ze enkele lichamen passeren in de verte.

Zijn pik was hard en nat en ze trok haar slipje opzij en schoof over zijn pik. Ze kreunde heel eventjes, legde haar beide handen op de hoofdsteun en stak haar tong in zijn mond, terwijl ze haar bekken naar voor en achteren draaide. Ze voelde dat haar klitje lekker werd gemasseerd in deze redelijk krappe houding en dat vond ze erg lekker.
Ze bleef onophoudelijk haar man kussen en legde zijn hand op haar borst.
Hij masseerde deze en draaide aan haar tepel. Ze leunde tegen het stuur aan, bekeek hem even, bleef haar bekken draaien, leunde terug naar voor, kuste hem en fluisterde dat ze ging komen.
Ze versnelde en kwam samen met hem klaar.

Ze vroeg haar man om haar volgende keer op zijn oprit te nemen. Hij zei dat hij dat nog niet onmiddellijk zag zitten. Ze wist zeker dat ze hem nog overtuigen zou....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten