woensdag 30 juni 2010

De herhaling

Ze lagen een beetje te praten naast elkaar, beiden naakt, om adem te komen van hetgeen zich net had afgespeeld. Ze had genoten en was van plan om nog meet te genieten; ze kustte hem, ze vond zijn lippen aardig, ze gaven steeds het perfecte antwoord in een kus. ze zoende zijn hals, likte zijn tepels, streelde met haar handen over zijn buik, zijn dijbeen en ging op hem zitten.

Hij lachtte en noemde haar een seksdier. Hij nam haar vast en draaide haar op haar rug. Hij stak zijn pik in haar alreeds kletsnatte kut en bewoog langzaam in en uit haar. Ze greep zijn billen, ze wou hem dieper in haar voelen. Als hij hard genoeg stootte wist ze van de laatste keer deed het een beetje pijn, maar in dit geval was die pijn zeer fijn. Ze ging met haar handen over zijn stevige billen en bedacht zich dat hij die niet genoeg toonde in hun dagelijkse omgang. Ze zagen er erg lekker uit.
Ze klemde haar benen rond zijn middel en spande haar benen op zodat ze erg dicht tegen elkaar bleven, ze wou zijn borst tegen haar borsten voelen. Ze maakte hem het op deze manier iets moeilijker om te stoten en ze spande haar kutspieren op, hij voelde dit en moest grinniken.

Hij maakte zich los uit haar greep en ze ging op haar handen en knieƫn zitten. Het was een van haar favoriete standjes. Ze wer dgraag hard en steivg genoemen langs achter en hij had dat goed begrepen. Hij nam haar heupen vast en stootte hard en afwisselend sneller en iets trager.
Ze kon daar niet tegen en genoot op ook, want hij gaf haar een opkomend orgasme en nam het terug af. Op die manier kwelde hij zonder hij het besefte en hele tijd. Hij versnelde en ze voelde zijn pik opzwellen meer had ze niet meer nodig en ze kreeg een instant orgasme, hij volgde niet lang daarna.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten