maandag 21 juni 2010

De herhaling

Ze voelde zich nerveus, iets wat haar vaak, maar eigenlijk toch ook zelden overkwam. Ze bedacht zich wat ze zou zeggen, zou ze iets serieus zeggen of net niet, zou ze struikelen als ze binnenstapte, wat haar gewoonlijk zou overkomen als ze het net niet wil.
Ze klopte op de deur die vrij snel openging en toen ze binnenstapte en nog aan het afwegen was om iets te zeggen, bleek het al niet meer nodig te zijn.

Ze kusten elkaar en ze voelde zowel rust als opwinding. Wat leek het lang geleden dat ze elkaar gezien en gevoeld hadden. Het liefst had ze zijn kleren van zijn lijf gescheurd, maar ze besloot zich toch een beetje te beheersen zodat de knopen niet in het rond zouden vliegen. Ze ging met haar handen door zijn haar, over zijn rug, ze voelde aan zijn billen die nog even krachtig waren als toen ze hem voorheen ontmoet had.

Zijn handen maakten haar blouse los en zochten de rits van haar rok. Haar schoenen stampte ze zelf uit en haar bh en slipje volgden al zeer snel. Ze wou zijn lichaam tegen het hare voelen. Hij lag intussen naakt op haar en ze bleef elkaar zoenen alsof ze in een dans verwikkeld waren. Ze haakte haar been achter het zijne om hem op zijn rug te draaien. Ze voelde dat ze daar kracht voor nodig had en dat hij graag controle had.

Ze ging met haar lippen om zijn tepels en volgde met haar tong een spoor naar beneden waar ze langs zijn lekkere penis ging, naar de binnenkant van zijn liezen. Ze wou hem echter proeven en ging met haar tong over de lengte van zijn penis en constateerde alweer tevreden dat hij niet in ongenade was gevallen wat betrof de lengte en dikte van zijn liefdesorgaan.
Ze ging met haar tong over zijn eikel en gleed over achterkant, waar ze merkte dat hij gevoelig was. Ze wist nog niet goed omdat het van plezier was of omdat het net niet leuk was, maar ze zou daar wel achterkomen na verloop van tijd. ze nam zijn genotsstaaf in haar mond en begon hem op haar gemak te pijpen iets waar ze kon van genieten.
Ze genoot van de macht die het haar gaf, de overgave die ze wou van hem.

Ze kroop terug naar hem en ging met haar kutje over zitten, ze was opgewonden en nat en ze wou hem voelen, het had lang genoeg geduurd vond ze zelf. Ze bewoog zich zachtjes op en neer hoewel ze hem het liefst had willen aanvallen en bespringen als een wilde.
Ze voelde in een mum van tijd een orgasme aanrollen en alvorens het er was, voelde ze al iets van geluk. Dit waren de hemelpoorten die zich kortstondig voor haar openden en ze voelde rillingen over haar rug gaan en warmte die zich verspreide over haar lichaam. Ze kwam zachtjes kreunend en genietend klaar en vergat heel even waar op de wereld ze was.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten