zaterdag 19 juni 2010

De definitieve breuk

Ze was jong, veel te jong om al bij de lichamelijke liefde stil te staan, hoewel de eerste gevoelens bovenkwamen.
Ze had al veel te veel gezien op haar jonge leeftijd doordat haar moeder het niet erg nauw nam met de opvoeding van haar dochter.
Ze was meer bezorgd over ouder worden, niet ouder willen zijn en goed op de markt liggen.

Zodoende had haar moeder alweer een nieuw alternatief vriendje dat coke snoof, een hond had en gitaar in een of andere band speelde. Hij bleef alreeds slapen, het bed was nooit koud langs één zijde en zelfs zijn vriend mocht blijven slapen. Een kunstenaar heette hij zichzelf.

Zij trok zich terug met haar eigen boeken op haar zolderkamer en besloot gewoon de dagen de doorstaan, tot de volgende zich zou aandienen om hemel op aarde aan te bieden.
Toen ze 's nachts in bed lag te slapen werd ze opgeschrokken door iets zwaar dat ze op zich voelde.
Ze opende haar ogen om recht in die van de kunstenaar te kijken. Ze hoorde onder haar het gehijg van haar moeder en ze panikeerde, ze wou roepen, maar zijn hand lag snel op haar mond.
Hij maande haar aan om stil te zijn.
Ze kreeg geen lucht meer en haar ogen sprongen vol met tranen. Hij trok haar t-shirt naar boven en beet in haar kleine borsten. ze verweerde zich, maar de kunstenaar was zwaar en sterk.
Ze voelde een hand tussen haar benen en begon harder te wenen. Ze probeerde hem weg te duwen, ze was in paniek en in angst.
Ze voelde iets warm tussen haar benen en ze voelde pijn, ze realisseerde zich dat dit haar eerste lichamelijke ervaring was en dat het niet het sprookje was waarvan ze had gedroomd.

Ze lag doodstil en voelde zweetdruppels op haar gezicht vallen. Ze moest overgeven, maar hij stopte niet, hij stootte harder, sneller en stond vervolgens recht en wandelde naar de logeerkamer.

Ze huilde een hele nacht, haar moeder was intussen niet meer thuis, zoals ze de meeste nachten op zwier ging of in een café ging werken.
Ze vetelde daags nadien aan haar moeder wat er gebeurd was. zoals ze verwachtte geloofde die haar niet en kreeg ze er een klets bovenop.

Sinds die nacht barricadeerde ze de deuren en had ze een heken aan zweterige mannen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten