donderdag 24 juni 2010

Met veel hout

Ze lagen samen dicht naast elkaar. Te dicht want ze kreeg geen lucht, maar wanneer er 2 aparte bedden staan moet je een keuze maken. Zo lagen ze dus samen in bed. Ze kon de slaap niet vatten, haar slapeloosheid waar ze een tijdje vanaf was geweest was weergekeerd en liet al sporen na op haar gezicht.
Hij draaide zijn gezicht naar haar en gaf haar een zoen en nog een zoen en nog een zoen. En ze realiseerde zich dat ze niet veel zin had, maar gunde hem wel zijn plezier.
Ze streelde zijn rug en zijn billen en ze voelde zijn harde pik tegen de ingang van haar kut duwen die kurkdroog was. Ze zette zich mentaal schrap, want ze wist dat hij niet erg elegant was. Ze voelder even een schrale pijn toen hij bij haar binnendrong en hij zocht bovenop haar begon te bewegen.
Ze kon het niet laten maar opende haar ogen en bekeek het plafond. Hout, ze keek links, enkel hout, ze keek rechts, nog meer hout. Het was duidelijk, de kamer en het hele vankantiehuisje was van een houtliefhebber.

Ze streelde zijn rug en zijn schouders, ze kustte hem achter zijn oor en wist dat hij hierdoor sneller zou klaarkomen. Ze besloot gebruik van het hout te maken en stak haar voet achter een van de balken zodat haar linkerbeen hier achter steunde en ze hem veel meer ruimte gaf. Hij versnelde zijn ritme en kreunde. Zij bleef hem rustig strelen.
Bijna geluidloos kwam hij klaar en vloekte. Hij zei haar dat hij voelde dat ze bijna ging komen.
Ze vertelde hem dat hij er wel heel ver naast zat.
Hij legde zich naast haar, ze vertelde hem dat ze geen lucht kreeg en vroeg of hij het erg vond op het andere bed te liggen.
Ze gaf hem een kus, draaide zich om en lag nog uren wakker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten