zondag 27 juni 2010

.........

Ze was triest, ze voelde zich uitgeput, ze had er een puinhoop van gemaakt en wist niet hoe het had kunnen gebeuren.
Ze had de ene voor altijd, ze verloor een andere en dat deed best zeer. De derde vertelde na zovele jaren dat ze voor elkaar bestemd waren. Er ontstond een ruzie tussen hen die uiteindelijk is geƫxplodeerd, ze mist zijn vriendschap alreeds. 2 schimmen uit het verleden zijn terug opgedoken en willen aandacht waar zij deze wou geven, maar niet zoals zij het willen.

Aan de tweede kan ze niets veranderen, je kan niemand gevoelens dwingen of angsten ongedaan maken.
De derde dat had ze eigenlijk zien aankomen, maar had haar ogen ervoor gesloten. Ze wou niet kwijt wat ze aan elkaar hadden al zovele jaren. Ze had ruzie gemaakt en vroeg zich af of het nog in orde zou komen.
de 3de en 4de, wel ja de derde daar had ze ooit iets mee gehad en was hem terug tegen het lijf gelopen, daar waar ze schrik had iemand anders tegen het lijf te lopen. Ze hadden zich geweldig geamuseerd, zouden elkaar snel weerzien, maar toen kwam er dat berichtje van hem, dat alles weer veranderde.
En nummer 4, ja dat was iets van jaren geleden, ze wees hem af, hij bleef volharden, hij kreeg zijn zin niet. Hij stopte even en is nu sinds kort weer terug op het toneel verschenen en hem ontlopen is bijna niet mogelijk.

Ze is moe en onzeker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten