woensdag 16 juni 2010

Veel boem boem, weinig bla bla

Ze keek hem niet meer aan als anders, ze gaf hem niet meer aandacht als anders. Kortom, ze deed normaal. Een techniek die ze door de jaren had geperfectioneerd. Iemand beter kennen en dat niet tonen aan je omgeving. Het was een tweede natuur geworden voor haar.

Toen ze afscheid nam van haar vrienden vertrok ook hij om iets later terug aan haar deur te staan. ze liet hem binnen en omhelsde hem. Hoewel ze elkaar nog geen dag geleden hadden ontmoeten ze nog geen 10 minuten voorheen afscheid had genomen, was ze blij hem te zien. Ze kon één van haar maskers laten vallen en een beetje meer zichzelf zijn.

Ze kustte hem, ze knoopte zijn hemd los, ze wou haar handen voelen glijden over zijn rug. Hij kustte haar terug en manoevreerde haar naar het bed. Ze maakte het laatste knoopje los en schoof zijn hemd over de schouders. de volgende hindernis naar haar doel was zijn t-shirt.
Ze moest even wachten want hij trok haar shirt over haar hoofd en beet begerig in haar borsten.
Ze genoot, het was alsof ze deze dans samen hadden geschreven, hij wist precies hoe hard en hoe zacht haar deed sidderen naar meer.

Hij deed zijn t-shirt zelf uit en zij liet haar hand over zijn broek gaan waar ze voelde dat hij ook blij was haar te zien.
Toen ze beide naakt lagen verspilden ze geen tijd en schoof hij zijn dikke penis in haar. Ze voelde dat ze bijna onmiddellijk kwam. Ze was de hele avond verlangend naar deze moment en nu hij er was kon ze zich niet inhouden. Ze voelde haar spieren spannen en kreunde onder het genot dat ze voelde.
Hij schoof haar naar de rand van het bed en trok haar eraf.

Op haar ellenbogen leunend op het bed, ramde hij haar hard en diep en ze genoot ervan. Af en toe stopte hij heel even, waarom wist ze niet, maar dat het heerlijk was wist ze wel. door de hardheid van zijn stoten schoof ze verder op het bed en ze lag plat op haar buik terwijl hij in en uit haar stootte met die heerlijkheid.
Hij pakte haar vast en draaide haar om om vervolgens in een hoog tempo haar kutje lekker te verwennen die kletsnat.

Ze wist niet hoe hij het deed, maar ze voelde alweer een orgasme aankomen rollen en ze besloot het niet tegen te houden. Ze moest dit als ze alleen was eens wetenschappelijk overdenken, hoe hij dat juist klaarspeelde.
Ze voelde zijn penis in haar zwellen en had dus een signaal dat hij ging klaarkomen. Door het zwellen van zijn penis in haar werd ze onmiddellijk terug opgegeild.
Hij kwam in stilte klaar en ging naast haar liggen.

Ze was even in twijfel, maar besloot voorrang te geven aan haar geilheid dan aan al de rest. Ze ging met haar hand naar zijn penis en streelde deze. Tot haar grote plezier, verstijfde deze terug en ze ging op hem zitten.
Ze bewoog haar heupen naar voor en achter in een golvende beweging zoals ze het zelf lekker vond en voelde dat er alweer direct een orgasme aankwam.

Ze leunde naar voor om alles perfect te voelen, ze wou haar borsten op zijn borst voelen en ze voelde de rillingen over haar rug gaan. Ze sloot haar ogen en genoot intens van het gevoel dat haar overspoelde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten