maandag 7 juni 2010

Een wekelijkse date met haar bad

Ze ging in haar bad zitten, glijden ging niet, want ze ging erin zitten terwijl er nog maar 5 centimeter water in haar bad stond. Ze genoot van het stijgende water langs haar lichaam en het schuim dat zich intusen vormde heerlijk geurend naar lavendel.

Ze zag hoe haar tepels verstijfden door het temperatuurverschil en ging er met haar handen over haar borsten. Ze vond ze mooi als ze zo lag, nat en glanzend. Niet heel groot, maar mooi rond van vorm en stevig.
Door de jaren heen was ze haar lichaam beginnen verkennen zodat zij perfect wist waar ze gevoelig was.
Hoewel ze nooit geweten had dat de zijkant van haar been zo gevoelig was en het haar ontzettend kon opwinden als er een tong over de bovenkant van haar dijbeen ging.

Ze ging met haar handen over haar borsten en masseerde ze, intussen met haar wijsvinger haar tepels prikkelend. Ze voelde een overbekend en gekend geklop in haar clitoris die niet groter was dan een speldenkop, dat had ze door de jaren heen ook ontdekt.
Ze ging met haar linkerhand over haar buik naar haar lipjes en streelde deze. Intussen had ook het water deze hoogte bereikt en ze zag haar hand verdwijnen in een massa schuim.
Zichzelf intussen opwindend begon ze te fantaseren over een lekkere sekspartij. Ze sloot haar ogen en speelde met haar clitoris, maar ze voelde dat deze meer wou dan enkel haar hand.

Ze kon een compromis met zichzelf maken en nam haar trouwe vibrator in de hand die haar al vele diensten bewezen had wanneer ze een tijd geen seks had en ze had op haar kalender gezien dat het intussen als dik 4 maanden geleden was sinds haar laatste vrijpartij.
Ze maakte snel de beslissing voor haarzelf om te genieten en niet om te haasten, het was haar wekelijkse date met zichzelf en ze ging het er langzaam van nemen.

Ze draaide aan haar vibrator en zette deze op een zeer langzame stand en ging met hem over haar lipjes die trokken van plezier. Ze zuchtte even van genot en ging langs haar clitoris. Het was een zalig gevoel dat geen tong, vinger, of penis haar geven kon.
ze legde haar stille vriend opzij en besloot haar haar te wassen en haar lichaam in te zepen.

Toen ze hiermee klaar was, spoelde ze zich af, draaide een handdoek rond haar lange haren, nam haar vriend in de hand en wandelde naar de slaapkamer.
Ze ging op bed liggen met haar benen gespreid en knieƫn opgetrokken en zette haar vibrator opnieuw aan in een niet te hoge stand en ze ging hiermee langs haar lies, langs haar lippen, naar haar clitoris en bedwong zich nog heel even hem in een hogere versnelling te zetten.

Ze wist hoe lekker haar orgasme was om deze mechanische wijze, maar ook hoe snel het genotsgevoel verdwenen was en dat ze er haar tijd voor moest nemen. Intussen greep ze met haar vrije hand naar haar dildo die ze naast zich had liggen, nam deze in haar mond en maakte enkel pijpbewegingen om hem nat te maken.
Ze stak de stevige dildo in haar kletsnatte poes die deze omsloot als in een hartelijk begroeting.

Dit vergde al enige ervaring omdat ze maar 2 handen had, maar ze had door de sekloze tijden haar techniek geperfectioneerd. Met haar rechterhand bewoog ze de dildo in en uit haar poes en met haar linkerhand draaide ze aan de bovenkant van haar vibrator die tevreden sneller trilde en hiermee begon ze haar clitoris opnieuw te verwennen.
Ze begonnen beide vriendjes bruter en heviger te bewegen, haar bekken begonnen woest op een neer te bewegen, haar mond opende zich en ze begon zwaar te hijgen van het gevoel dat ze begon te verspreiden vanuit haar ruggegraat en naar al de zenuwen gingen in haar clitoris. Ze kreunde luid en probeerde het artificiƫle gevoel van het orgasme zo lang mogelijk te bewaren.

Ze draaide haar vibrator uit, nam de dildo uit haar poes, wandelde teurg naar de badkamer om haar speeltjes te wassen en besloot dat het beter was om deze vertoning op te zetten dan met een volslagen vreemde seks te hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten