donderdag 3 juni 2010

Autopanne

Ze waren onderweg naar huis. Ze hadden een weekend doorgebracht in de Ardennen. Het weer was schitterend geweest. Dagen die je niet veel tegenkomt in dit landje. Morgen maandag en dus weer een nieuwe werkdag.

Het weer is klam en de kleren plakken aan onze lichamen. Misschien toch maar eens overwegen om een auto te kopen met airco. Beide zitten ze in niet veel meer dan een short en T-shirt. De hitte van de dag is overgegaan in een zwoele warmte. De muziek klinkt zachtjes door de boxen als plots hij zachtjes vloekt en we vertragen. “Wat is er” vraagt ze hem en hij antwoord haar dat de motor het laat afweten en ze aan de kant moeten om de auto af te koelen. Ze rijden de pechstrook op.

“Wat nu gedaan” Vraagt ze hem terwijl hij de auto uitstapt om zijn benen te strekken. “Nu wachten we hé schatje” antwoordt hij haar. “Kom me eens een kusje geven” vraagt ze hem. “Ik kom je direct een kusje geven liefste, maar kom liever je benen even mee strekken en kom je kusje halen”. Goed idee en ze stapt uit de wagen en loop naar hem. Ze gooit haar armen rond zijn nek en geef hem een zoen. Ze gaat met haar tong langs zijn lippen als ze de eerste regendruppels voelt. In minder dan een minuut giet het verschrikkelijk. Ze springen lachend de auto in. Te laat natuurlijk, want ze zijn beide nat. Ze rilt even van de kou. Haar tepels staan recht en ze ziet dat hij naar haar borsten kijkt die door de t-shirt duidelijk te zien zijn.

Ze buigt voorover om hem te plagen en kust hem weer. Haar kus wordt passioneel beantwoord. Ze glijdt en hij kreunt zachtjes en gaat met zijn handen naar haar borsten. Hij begint ze te kneden en kust haar verder. Hij trekt haar T-shirt over haar hoofd en kijkt bewonderd naar haar borsten. “Je hebt toch de mooiste borsten die ik ken” “Straks ziet iemand ons” repliceert ze. “Schatje hier ziet niemand ons”.

Hij neemt haar borst in zijn mond en zuigt op haar tepel, ze hoort de regen op het dak kletteren en geniet van zijn aanrakingen. Hij maakt een spoor en gaat naar haar andere borst. Ze doe zijn broek langzaam open en moeizaam, ze hebben niet veel plaats. Hij doet hetzelfde bij haar en dwarrelt met zijn vinger langs haar poesje. Terwijl hij zachtjes haar borsten verwent begint ze hem af te trekken. “mmmmm ja schatje” zegt hij zachtjes. Ze bukt zich voorover en neemt zijn mannelijkheid in haar mond. Ze zuigt er even op, maar hij duwt haar weg en neemt haar tepel terug in zijn mond.

Hij trekt haar op zijn schoot en ze gaat op hem zitten. Ze voelt hoe hij haar binnendringt en kreunt zachtjes. Ze begint zachtjes op en neer te bewegen. Beide kreunen ze. Ze neemt zijn handen en begin haar borsten er mee te kneden. Ze wordt opgeschrikt door een plotse bliksemschicht die zeer dichtbij lijkt en kijkt even naar buiten. Lang genoeg om te zien dat er een auto vertraagt en naar binnen kijkt. Hij rijdt verder, ze denkt dat er niets te zien in door de regen die op de ramen valt. Ze voelt hoe hij in haar zit en intussen met haar borsten speelt terwijl ze over haar klitje wrijft. Heerlijk vindt ze dit. “ Oooo schat ik ga komen” kreunt ze “neuk me” Ze bewegen ritmisch terwijl ze voelt dat er orgasme komt om u tegen te zeggen. Ze laat zich gaan en begin luid te kreunen, voel dat hij ook gaat klaarkomen. Samen bereiken ze hun hoogtepunt.

Wanneer ze bekomen zijn en ze even naar buiten kijk ziet ze dat de avondzon terug plaats heeft gemaakt. En op de bomen die aan de kant staan hangen de regendruppels.

Tijd om verder naar huis te rijden, de auto is afgekoeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten