woensdag 9 juni 2010

Op het verkeerde spoor

Het schemerde, maar was niet donker.
Ze wandelden hand in hand door te straten die erg rustig waren. Het was klam weer. Het ging ongetwijfeld beginnen stortregenen.

Ze waren aan het praten over koetjes en kalfjes, maar ze waren beiden verlangend naar elkaar. Dat hing samen met het weer in de lucht.
Ze besloot het heft in handen te nemen en stopte even om hem een kus te geven.

Ze wandelden langs de spoorweg toen ze een overweg naar de andere kant ging van het spoor. Ze maande hem aan om de trap op te lopen en even te blijven stilstaan. Halverwege de overweg keken ze naar beneden en vervolgens naar elkaar.
Ze kuste hem en ging met haar hand naar zijn kruis.

Hij stapte achteruit omdat hij het net iets te publiekelijk vond. Ze zei hem poeslief dat er geen mens naar boven kijkt, laat staan de brug gebruikte. Hij was gammel en smal.
Ze stapte opnieuw in zijn richting en streelde zijn borst, ze had zin, ze wou seks en ze eiste van hem dat hij haar dat gaf. geen excuses, geen zever, gewoon een vluggertje en ze zou niet meer zeuren.
Ze opende zijn broek, stak haar hand erin en streelde zijn lid die nu halfstijf was. Ze kuste hem in zijn nek en legde zijn hand op haar borst.
Ze voelde zijn ongemak en wou er niet aan toegeven, want samen met zijn ongemak was zijn lid ook intussen zeer stijf geworden.

Zijn hand greep snel naar haar slipje, duwde het opzij en hij stak zijn vinger bruut in haar. Ze vergaf hem deze bruutheid, maar enkel omdat ze zoveel zin had. Ze hield er niet van en wou de juiste aandacht voor haar lichaam.
hij draaide haar om en stak zijn stijve lid tussen haar vochtige lippen en stootte alsof zijn leven er vanaf hing.
Het enige dat haar kon opwinden was het feit dat ze haar zin had gekregen en dat ze op een overweg seks had.
Ze genoot, maar niet met volle teugen, ze moest zichzelf daarvoor straffen, want zij had erop aangedrongen.

Ze hoorde hem kreunen en hoorde in de verte ook een trein naderen. Nu dat kon haar alweer plezieren, zou er toch nog een trein passeren terwijl ze hierboven stonden.
Inderdaad, zowel de trein kwam met een razende vaart als haar sekslaaf die niet erg slaafs was geweest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten