vrijdag 25 juni 2010

Een achterpoortje

Ze lag nog zeer loom te wezen in bed, iets wat ze niet vaak deed. Haar ogen deden nog een beetje pijn van de vermoeidheid en ze besloot ze nog niet te openen ,want dan begon haar dag.

Zijn handen streelden haar borsten, zeer aarzelend en gingen over haar rug. Ze draaide zich van haar zij op haar rug en opende haar benen een beetje. Zijn hand ging van haar navel naar haar heuvel waar hij door haar zwarte krulletjes ging en iets lager haar lipjes begon te verkennen. Ze opende haar benen nog een klein beetje meer zodat hij er makkelijk bijkon en zijn vingers streelden haar lipjes zeer zacht.
Ze merkte dat hij in acht nam dat ze hem verteld had, zijn vingers niet in het wilde weg in haar poes te duwen, dat het een redelijk fragiele zaak was.
Ze geraakte opgewonden en nat en hij voelde dat. Ze voelde zijn harde penis tegen haar been en hij ging op haar liggen. Zijn penis zocht een baan tussen haar vochtige lippen en ze voelde hem langzaam in haar komen. Ze genoot van het gevoel dat dit teweegbracht bij haar en ze duwde haar heupen tegen de zijne om hem helemaal te voelen. Hij greep haar billen terwijl hij ritmisch bewoog en ze voelde zijn vinger naar haar kontgaatje gaan.

Ze glimlachte inwendig en realiseerde zich waarom hij zo aarzelend was begonnen. Zijn vinger draaide rond haar kontgaatje en hij stak zijn vingertop in haar. Haar kutspieren spanden automatisch samen en hij ging uit haar om zeer langzaam zijn penis tegen haar kontgaatje te duwen.
Ze ademde in, ontspande zich en gaf hem toegang tot haar spannend kontgaatje. Pijn deed het niet, maar ze had wel afleiding nodig. Ze duwde zijn borstkas tege nhaar borsten en hij begon opnieuw langzaam te bewegen.
Met haar handen duwde ze zijn onderrug tegen haar onderkant en ze voelde zijn buik teg nhaar klitje wrijven. Dit deed haar zo'n plezier dat ze haar heupen mee begon te bewegen en dat wond hem mateloos op. Ze voelde dat ze zeer snel ging komen en zei hem dit, zodat hij zich kon aanpassen aan haar. Want eerlijk is eerlijk, als ze klaargekomen was als hij haar kont ramde en hij was er nog niet, was het gedaan met spelen, dan deed het haar geweldig veel pijn.
Ze begon te kreunen, voelde haar spieren samenspannen evenals dat ze voelde dat zijn penis zwol en ze kwamen gelijktijdig klaar.
Ze opende haar ogen, keek naar hem en besloot dat de dag ging beginnen met een warme douche.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten